Cosrx AC Collection Ultimate Spot Cream 30g

Cosrx AC Collection Ultimate Spot Cream on mahtava tehohoito finneille. Se pienentää ja rauhoittaa tulehtuneita ihon näppyjä. Voide paitsi hoitaa aknea, myös auttaa ihoa palautumaan rasituksesta ja ihoärsytyksestä. Voide sisältää rohtosammakonputken asiaticosidea, joka on vahva ja tulehduksia ehkäisevä antioksidantti. Lisäksi se sisältää rauhoittavaa aloe veraa, sinkkiä sekä kalamiinia. Rohkosammakonputki (centella asiatica) on laajalti korealaisessa ihonhoidossa käytetty ainesosa, jolla on ihoa korjaavia ja epäpuhtauksia ehkäisevia vaikutuksia.

COSRX001
Cosrx
Kuvaus

Cosrx AC Collection Ultimate Spot Cream on mahtava tehohoito finneille. Se pienentää ja rauhoittaa tulehtuneita ihon näppyjä. Voide paitsi hoitaa aknea, myös auttaa ihoa palautumaan rasituksesta ja ihoärsytyksestä. Voide sisältää rohtosammakonputken asiaticosidea, joka on vahva ja tulehduksia ehkäisevä antioksidantti. Lisäksi se sisältää rauhoittavaa aloe veraa, sinkkiä sekä kalamiinia. Rohkosammakonputki (centella asiatica) on laajalti korealaisessa ihonhoidossa käytetty ainesosa, jolla on ihoa korjaavia ja epäpuhtauksia ehkäisevia vaikutuksia. CentellAC-RX -yhdiste on kaikkea tätä, mutta optimoituna mahdollisimman tehokkaaksi AC-sarjaa varten.

COSXR:n AC Collection -sarja on räätälöity rasvoittuvalle ja akneen taipuvaiselle iholle. AC-sarjasta tekee erityisen sen sisältämä, COSRX:n oma CentellAC-RX -yhdiste.

Tuotetiedot
Cosrx
COSRX001

Tietolomake

Ihotyyppi
Rasvoittuva iho
Ainesosat
Aloe Barbadensis Leaf Water, Butylene Glycol, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycerine, Zinc Oxide, Cetearyl Alcohol, Dimethyl Sulfone, Betaine, Polysorbate 60, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Elaeis Guineensis (Palm) Kernel Oil, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, 1,2-Hexanediol, Calamine, Dimethicone, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Xanthan gum, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Ethyl Hexanediol, Asiaticoside, Asiatic acid, Madecassic acid
Arvostelut
chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.