Cosrx BHA Blackhead Power Liquid 100ml

Sano hyvästit mustapäille! BHA Blackhead Power Liquid -hoitoneste on yksi maailman suosituimmista tuotteista mustapäitä vastaan.

COS0001
Cosrx
Kuvaus

Sano hyvästit mustapäille! Cosrx BHA Blackhead Power Liquid -hoitoneste on yksi maailman suosituimmista tuotteista mustapäitä vastaan. Nopeasti ja tehokkaasti vaikuttava hoitoneste sisältää 4% luonnollisia BHA-happoja, jotka auttavat irrottamaan iholta ihohuokosia tukkivaa talia ja kuollutta ihosolukkoa, ja näin vähentämään mustapäiden muodostumista. Sisältää paju-uutetta ja niasiiniamidia, jotka hellävaraisesti kuorivat ja kirkastavat ihoa. Sisältää myös hyaluronihappoa, joka kosteuttaa ihoa. Ihosta tulee puhdas, heleä sekä täyteläisen kostea. Vegaaninen.

Tuotetiedot
Cosrx
COS0001

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Ihotyyppi
Ongelmaiho
Rasvoittuva iho
Käyttöohje

Käyttö: Levitä puhtaille kasvoille vanulapulla tai sormin.  Käytä vain niillä alueilla, joilla epäpuhtauksia ilmenee. 

Tehosta tuotteen vaikutusta antamalla tuotteen vaikuttaa 20 minuuttia ennen kuin levität sen päälle muita ihonhoitotuotteita. Aloita käyttämällä tuotetta kerran viikossa ja lisää käyttökertoja kahteen tai kolmeen kertaan ihon totuttua tuotteeseen. Suojaa iho auringon UV-säteilyltä käytön jälkeisenä päivänä erityisen hyvin.

Tuotetta ei suositella käytettäväksi yhtäaikaa muiden runsaasti BHA-happoja, AHA-happoja tai C-vitamiinia sisältävien tuotteiden kanssa.

Ainesosat

Salix Alba (Willow) Bark Water, Butylene Glycol, Betaine, Niacinamide, Betaine Salicylate, 1,2-Hexanediol, Sodium Hydroxide, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Xanthan Gum, Ethyl Hexanediol

Arvostelut
chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.