BYBI Beauty Supercharge Kasvoseerumi 30ml

BYBI Beauty Supercharge Kasvoseerumi on erityisen tiivistetty tehohoito kasvoille, joka imeytyy syvälle ihoon ja edistää solujen uusiutumista. 

H01746
Bybi Beauty
Kuvaus

BYBI Beauty Supercharge Kasvoseerumi on erityisen tiivistetty tehohoito kasvoille, joka imeytyy syvälle ihoon ja edistää solujen uusiutumista. 

Supercharge-seerumi on iholle superravinteita tarjoava hellivä hoitotuote, joka sisältää yhteensä 18 kasviöljyä ja uutetta. Sen erikoisraaka-aineita ovat mm. skvalaani sekä kaktusviikuna-, jasmiini- ja vesimeloninsiemenöljyt. 

Skvalaani (oliivista peräisin oleva öljy) on vahva antioksidantti, joka imeytyy nopeasti ja syvälle ihoon. Se auttaa seerumia muitakin upeita, ihoa hoitavia raaka-aineita pääsemään syvälle ihoon. Skvalaani suojaa ihoa UV-säteilyn vahingoilta ja edistää solujen uusiutumista. Se on myös antibakteerinen ja auttaa ihoa ylläpitämään ihanteellista bakteeritasapainoa. 

Supercharge seerumin kasviöljyt ja -uutteet ovat omiaan elvyttämään, hoitamaan ja uudistamaan etenkin kuivaa, pintakuivaa, elotonta ja ikääntyvää ihoa. 

100% luonnollinen. Vegaaninen. Cruelty Free

Tuotetiedot
Bybi Beauty
H01746

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
The Vegan Society
Ihotyyppi
Aikuiselle iholle
Kuiva iho
Käyttöohje

Lämmitä muutama tippa hellävaraisesti käsissä ja hiero pyörivin liikkein kasvoille ja kaulalle.

Ainesosat

Squalane, Raphanus Sativus (Radish) Seed Extract, Aleurites Moluccana Seed Oil, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Camellia Japonica Seed Oil, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Citrullus Vulgaris (Watermelon) Seed Oil, Echium Plantagineum Seed Oil, Tocopherol, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Opuntia Ficus-Indica (Prickly Pear) Seed Oil, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Papaver Somniferum (Poppy) Seed Oil, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Oil, Citronellol, Pelargonium Graveolens (Rose Geranium) Flower Oil, Geraniol, Jasminum Grandiflorum (Jasmine) Flower Extract, Citral, Linalool, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Cymbopogon Flexuosus (Lemongrass) Oil, Limonene, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Eugenol, Isoeugenol

Arvostelut
2020-11-11

Imeytyy hyvin

Kevyt seerumi, joka imeytyy hyvin ihoon. On todella riittoisa tuote, kun ei tarvitse käyttää paljoa kerralla. Ei aiheuta oireita herkällä iholla.

chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.