BYBI Beauty Detox Dust Puhdistava Kasvonaamio 25g

Stressaantuneelle iholle suunniteltu Detox Dust on jauhemainen kasvonaamio todellisista superraaka-aineista. Tämä kasvonaamio kirkastaa kasvojesi ilmeen aktivoidun hiilen ja kaoliinisaven ansiosta. 

H01741
Bybi Beauty
Kuvaus

Stressaantuneelle iholle suunniteltu Detox Dust on jauhemainen kasvonaamio todellisista superraaka-aineista. Tämä kasvonaamio kirkastaa kasvojesi ilmeen aktivoidun hiilen ja kaoliinisaven ansiosta. Ne vetävät puoleensa epäpuhtauksia, likaa ja ihoa vanhentavia haitallisia aineita. Erityisen vitamiinirikkaat ginsengjuuri, lootus sekä papaijaentsyymi korjaavat, elvyttävät ja rauhoittavat ihoa. 

Sopii loistavasti kaikille ihotyypeille, jotka kaipaavat terveys- ja kirkastusboostia.

100% luonnollinen. Vegaaninen. Cruelty Free.

Tuotetiedot
Bybi Beauty
H01741

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
The Vegan Society
Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Käyttöohje

Sekoita teelusikallinen muutamaan tippaan vettä, öljyä, hunajaa tai jogurttia ja sekoita tasaiseksi. Levitä iholle ja anna vaikuttaa 10-15 minuuttia. Pese pois lämpimällä vedellä ja liinalla/vanulapulla pyyhkimällä.

Ainesosat

Avena Sativa (Oat) Kernel Flour, Kaolin, Charcoal Powder, Cocos Nucifera (Coconut) Shell Powder, Eleutherococcus Senticosus (Siberian Ginseng) Root Extract, Nelumbo Nucifera (Lotus) Seed Powder, Papain (Papaya Enzyme), Cymbopogon Martini (Palmarosa) Oil, Ribes Nigrum (Black Currant) Fruit Extract.

Arvostelut
chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.