Briogeo Don't Despair, Repair!™ Strengthening Treatment Oil 30ml

Kevyt silikoniton hiusöljy, joka sisältää korjaavia keramideja. Se tekee hiuksista kauniin kiiltävät ja palauttaa niiden eloisuuden. Tuote on valmistettu 97 % luonnollisista ainesosista ja se on 100 % vegaaninen ja cruelty free. 

FG6588
Briogeo
Kuvaus

Briogeo Don't Despair, Repair!™ Strengthening Treatment Oil on kevyt, silikoniton hiusöljy kuiville, vaurioituneille, kemiallisesti käsitellyille ja/tai elottomille hiuksille. Sisältää korjaavia keramideja. Öljy kosteuttaa ja silottaa tehokkaasti hiusta, joka on vaurioitunut ympäristön haittojen tai kemiallisten käsittelyjen vuoksi. 

 Don’t Despair, Repair!™ Strengthening Treatment Oil vahvistaa hiuksia bioidenttisten lipidien, kuten keramidien ja välttämättömien rasvahappojen, avulla ja auttaa korjaamaan ja elvyttämään jokaista hiussuortuvaa. Tämä kevyt hiusöljy sisältää runsaasti hiuksille välttämättömiä raaka-aineita sekä kaksihaaraisia korjaavaa kliinistä teknologiaa, jotka vahvistavat hiuksen pintaa ja suojaavat vaurioilta.

  • Keramidi: Fosfolipidi, joka auttaa vahvistamaan hiuksia.
  • Ethyl Macadamiate: Rakenteeltaan hiusten lipidejä muistuttava macadamiapähkinästä johdettu vaihtoehto silikoneille.
  • Ruusuöljy: Loistava hiuksia pehmentävä aine, joka sisältää antioksidantteja, vitamiineja ja mineraaleja.

Mitä ovat bioidenttiset lipidit? Ne ovat yhdisteitä, joiden molekyylirakenne muistuttaa hiuksissa ja ihossa luontaisesti esiintyviä lipidejä. Niitä ovat välttämättömät rasvahapot, keramidit ja kolesterolipitoiset raaka-aineet.

Tuote on valmistettu 97 % luonnollisista ainesosista ja se on 100 % vegaaninen ja cruelty free. 

Tuotetiedot
Briogeo
FG6588

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Ei
Sertifikaatit
Leaping Bunny
Hiustyyppi
Kuivat hiukset
Vaurioituneet hiukset
Värjätyt hiukset
Käyttöohje

Käyttö: Levitä muutama tippa kuiviin tai kosteisiin hiuksiin keskittyen latvoihin. Ohuille tai hennoille hiuksille: 1-2 tippaa. Normaaleille tai paksuille hiuksille: 3-4 tippaa

Ainesosat

Caprylic/Capric Triglyceride*, Hydrogenated Castor Oil/Sebacic Acid Copolymer*, Ethyl Macadamiate*, Rose Flower Oil*, Ceramide NP, Squalane*, Rose Extract*, Fragaria Ananassa (Strawberry) Seed Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Undaria Pinnatifida Extract*, Panthenol, Rosa Canina Fruit Oil*, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Prunus Domestica Seed Oil*, Tocopheryl Acetate, Dicaprylyl Ether*, 1,2-Hexanediol, Dicaprylyl Carbonate*, Malic Acid, Tocopherol, Fragrance (Parfum)

*Coconut, vegetable, or plant derived

Arvostelut
chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.