beautyblender wave

Beautyblender -meikkisieni, joka vaihtaa sävyään lämpimään veteen kastettaessa. Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

24824
beautyblender
Kuvaus

Uusi beautyblender Wave -meikkisieni vaihtaa väriä silmiesi edessä! Kun kastat beautyblender Wave -meikkisienen lämpimään veteen, se vaihtaa sävyään upeasta laventelin sinisestä hempeään vaaleansiniseen. Kosteana käytettävä beautyblender tekee meikkipohjan levittämisestä ja häivyttämisestä helppoa.

Tällä vallankumouksellisella meikkisienellä levität täydellisesti nestemäiset, voidemaiset ja puuteriset meikkituotteet.  Uniikki muotoilu ja patentoitu ylellinen materiaali häivyttävät meikkipohjan ja puuterit tasaisen kauniisti ihoon ilman rajoja. Beautyblender häivyttää peittävänkin meikkipohjan ja puuterit ihoon tasaisen kauniisti. Ihon pinta jää kuulaaksi ja pehmeäksi, lähes meikittömän näköiseksi. Lateksiton.

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
beautyblender
24824

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Käyttöohje

Kostuta meikkisieni, puristele ylimäärinen vesi pois ja kuivaa sieni kevyesti pyyhkeellä. Taputtele tuote iholle iholle. Pese beautyblender hellävaraisesti jokaisen käytön jälkeen ja anna kuivua ilmavasti. Voit käyttää beautyblenderin tuotepakettia kuivausjalustana. Puhdistamiseen suositellaan blendercleanser-puhdistusainetta.

Arvostelut
chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.