Baylis & Harding Elements Body Wash Pink Blossom & Lotus Flower 500ml

Herkkien vaaleanpunaisten kukkien ja lootuksen tuoksuinen Baylis & Harding Elements Body Wash Pink Blossom -suihkusaippua pesee koko vartalon hellävaraisesti, jättäen jälkeensä valloittavan tuoksun. Kaunis marmorikuvioitu pullo on saanut inspiraationsa luonnonmateriaaleista, ja se sopii jokaiseen sisustusmakuun. Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

BHELBWLF
BAYLIS & HARDING
Kuvaus

Herkkien vaaleanpunaisten kukkien ja lootuksen tuoksuinen Baylis & Harding Elements Body Wash Pink Blossom -suihkusaippua pesee koko vartalon hellävaraisesti, jättäen jälkeensä valloittavan tuoksun.

Kaunis marmorikuvioitu pullo on saanut inspiraationsa luonnonmateriaaleista, ja se sopii jokaiseen sisustusmakuun. Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
BAYLIS & HARDING
BHELBWLF

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Ainesosat
Aqua (Water, Eau), Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, PEG-4 Rapeseedamide, Glycerin, Parfum (Fragrance), Sodium Benzoate, Citric Acid, Betaine, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxide, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool
Arvostelut
Sara 2021-10-08

Kaunis pullo ja hyvä tuoksu

Ostin pullon alunperin kun aattelin et se näyttää kivalta kylppärissä :D No onneksi tämä myös tuoksui tosi kivalta! Mukava "luksus" lisä suihkuhetkeen.

  • 1 / 1 koki tämän arvostelun hyödylliseksi.
chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.