Baylis & Harding Goodness Rose & Geranium Hand Wash 500ml

Baylis & Harding Goodness Rose & Geranium Hand Wash on valloittava ruusun tuoksuinen käsisaippua. Sen sisältämät eteeriset öljyt ja luomu-uutteet rauhoittavat mieltä ja pesevät kädet tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Tuote on 100 % vegaaninen & cruelty free ja 98 % luonnollinen. 

GRHWRG
BAYLIS & HARDING
Kuvaus

Baylis & Harding Goodness Rose & Geranium Hand Wash on valloittava ruusun tuoksuinen käsisaippua. Sen sisältämät eteeriset öljyt ja luomu-uutteet rauhoittavat mieltä ja pesevät kädet tehokkaasti, mutta hellävaraisesti.

Goodness-sarjan tuotteet on kehitetty luontoa huomioiden ja ne ovat lempeitä ihollesi niiden sisältämien dermatologisesti testattujen, 98% luonnollista alkuperää olevien raaka-aineiden sekä luomu-uutteiden ansiosta. Myös pakkaukset ovat luontoa kunnioittavia, pullot on valmistettu täysin kierrätetystä muovista ja pumput ja korkit kierrätetty. Lisäksi tuotteet ovat 100 % vegaanisia ja cruelty free. 

Tuotetiedot
BAYLIS & HARDING
GRHWRG

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
PETA
Ainesosat
Aqua (Water), Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Parfum (Fragrance), Glycerin, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citric Acid, Allantoin, Panthenol, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Rosmarinus (Rosemary) Officinalis Leaf Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citronellol, Geraniol, Linalool
Arvostelut
Julia 2021-08-04

Elegantti tuoksu ja arjen luksus

Nämä huumaavalta ruusulta tuoksuvat tuotteet ovat kyllä yllättäneet miellyttävyydellään, pienillä asioilla saa kyllä arkeen hemmottelevaa luksuksen tuntua! Rakastuin kerrasta koko sarjaan.

  • 1 / 1 koki tämän arvostelun hyödylliseksi.
chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.