Baylis & Harding Goodness Lemongrass & Ginger Body Wash 500ml

Baylis & Harding Goodness Lemongrass & Ginger Body Wash on raikkaan sitruunaruohon ja inkiväärin tuoksuinen suihkusaippua, joka virkistää mieltä ja kehoa. Goodness-sarjan tuotteet on kehitetty luontoa huomioiden, ja ne ovat lempeitä myös ihollesi niiden sisältämien dermatologisesti testattujen, 98% luonnollista alkuperää olevien raaka-aineiden sekä luomu-uutteiden ansiosta. Lisäksi tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free. 

GRBWLG
BAYLIS & HARDING
Kuvaus

Baylis & Harding Goodness Lemongrass & Ginger Body Wash on raikkaan sitruunaruohon ja inkiväärin tuoksuinen suihkusaippua, joka virkistää mieltä ja kehoa.

Goodness-sarjan tuotteet on kehitetty luontoa huomioiden, ja ne ovat lempeitä myös ihollesi niiden sisältämien dermatologisesti testattujen, 98% luonnollista alkuperää olevien raaka-aineiden sekä luomu-uutteiden ansiosta. Myös pakkaukset ovat luontoa kunnioittavia, sillä pullot on valmistettu täysin kierrätetystä muovista ja pumput ja korkit kierrätetty. Lisäksi tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free. 

Tuotetiedot
BAYLIS & HARDING
GRBWLG

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
PETA
Ainesosat
Aqua (Water), Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Parfum (Fragrance), Glycerin, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citric Acid, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Allantoin, Panthenol, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Piper Nigrum (Black Pepper) Seed Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citral, Limonene, Linalool
Arvostelut
chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.