Revolution Haircare Plex 7 Bond Restore Styling Spray on lämmöltä suojaava hiustenmuotoilusuihke. Se vähentää hiusten pörröisyyttä kesyttäen villeimmätkin hiukset. Suihke vahvistaa ja hoitaa hiuksia sekä parantaa hiusten kiiltoa. Suihke on kevyen koostumuksensa ansiosta miellyttävä käyttää.

1529679
Revolution Haircare
Kuvaus

Revolution Haircare Plex 7 Bond Restore Styling Spray on lämmöltä suojaava hiustenmuotoilusuihke. Se vähentää hiusten pörröisyyttä kesyttäen villeimmätkin hiukset. Suihke vahvistaa ja hoitaa hiuksia sekä parantaa hiusten kiiltoa. Suihke on kevyen koostumuksensa ansiosta miellyttävä käyttää.

Revolutionin Plex-kolmoismolekyylipainoinen proteiinikaskadijärjestelmä kohdistuu hiuskuidun eri kerroksiin, mikä auttaa korjaamaan ja vahvistamaan vaurioita sisältäpäin. Plex-sarja ei sisällä vain kolmipainoista molekyyliproteiinijärjestelmää, vaan jokainen koostumus on asiantuntevasti muotoiltu tarjoamaan parhaat ainesosat hiuksille. Proteiinijärjestelmä koostuu kolmesta erityyppisestä kasviproteiinista, jotka vaikuttavat hiuskuidun eri osiin. Fytantriolin ja B5-vitamiinin tehoyhdistelmä pitää hiukset kosteutettuina ja terveinä samalla, kun hoitavat ainesosat auttavat pehmentämään ja tasoittamaan hiuksia.

Tuotetiedot
Revolution Haircare
1529679

Tietolomake

Hiustyyppi
Sopii kaikille hiustyypeille
Käyttöohje
​Levitä kosteisiin hiuksiin ennen lämpömuotoilua. Voidaan käyttää myös kuiviin hiuksiin pesukertojen välissä hoitamaan hiuksia.
Ainesosat
Aqua (Water,Eau), Butylene Glycol, Cetrimonium Chloride, Citric Acid, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Hydrolyzed Wheat Protein, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Polysorbate 20, Sodium Benzoate, Helianthus Annuus (Sunflower) Extract, Hydrolyzed Soy Protein, Silicone Quaternium-22, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Corn Starch, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein, Benzyl Salicylate, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone.
Arvostelut