Pure=Beauty Omega Cleansing Balm -puhdistusvoide puhdistaa kasvojen ihon tehokkaasti samalla hellävaraisesti poistaen lian ja jopa vedenkestävän meikin. Tämä ihanan täyteläinen, vedetön oil to milk -balmi sisältää omegarasvahappoja ja ihoa kirkastavaa mustaherukansiemenöljyä, sekä auringonkukan- ja pellavansiemenöljyä, jotka ravitsevat ihoa tehden siitä erittäin pehmeän.  Omega Cleansing Balm sopii kaikille ihotyypeille eikä siihen ole lisätty hajusteita. Se jättää ihon erittäin pehmeän, joustavan ja kosteutetun tuntuiseksi. Pure=Beauty puhdistusbalmi on kotimainen, 100 % vegaaninen ja cruelty free luonnonkosmetiikan tuote.

973210000
PureBeauty
Kuvaus

Pure=Beauty Omega Cleansing Balm -puhdistusvoide puhdistaa kasvojen ihon tehokkaasti samalla hellävaraisesti poistaen lian ja jopa vedenkestävän meikin. Tämä ihanan täyteläinen, vedetön oil to milk -balmi sisältää omegarasvahappoja ja ihoa kirkastavaa mustaherukansiemenöljyä, sekä auringonkukan- ja pellavansiemenöljyä, jotka ravitsevat ihoa tehden siitä erittäin pehmeän.  Omega Cleansing Balm sopii kaikille ihotyypeille eikä siihen ole lisätty hajusteita. Se jättää ihon erittäin pehmeän, joustavan ja kosteutetun tuntuiseksi. Pure=Beauty puhdistusbalmi on kotimainen, 100 % vegaaninen ja cruelty free luonnonkosmetiikan tuote.

Tuotetiedot
PureBeauty
973210000

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Käyttöohje
Levitä balmia kuivalle iholle ja hiero huolellisesti ihoon, huuhtele vedellä. Älä päästä vettä purkkiin.
Ainesosat
Helianthus Annuus Hybrid Oil*, Glycerin, Sucrose Palmitate, Helianthus Annuus Seed Oil, Linum Usitatissimum Seed Oil, Ribes Nigrum Seed Oil, Vanilla Tahitensis Fruit Extract, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Tocopherol, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract *Ingredient from organic farming
Arvostelut