Pure゠Beauty Premium Organic Argan Oil 100ml

Pure=Beauty Premium Organic Arganöljy sisältää huikean määrän E-vitamiinia ja antioksidantteja, jotka uudistavat ja korjaavat ihoa sekä hidastavat ihon vanhenemista. Arganöljy sopii kaikille ihotyypeille, etenkin kuivalle ja ikääntyvälle iholle. Anti-inflammatorisen vaikutuksen takia öljy sopii myös akneiholle. Arganöljy ei tuki ihohuokosia. Pure=Beauty arganöljy on luomu ja triple extra virgin -laatuista 100% puhdasta arganöljyä, joka tulee suoraan Marokosta Ecocert-sertifioidulta valmistajalta ilman välikäsiä.  Öljylle ei ole tehty hajunpoistoa, eikä sitä ole muullakaan tavoin prosessoitu.

97061PB
PureBeauty
24,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
not_interested Tuote on tilapäisesti loppu.


Kuvaus

Pure=Beauty Premium Organic Arganöljy sisältää huikean määrän E-vitamiinia ja antioksidantteja, jotka uudistavat ja korjaavat ihoa sekä hidastavat ihon vanhenemista. Arganöljy sopii kaikille ihotyypeille, etenkin kuivalle ja ikääntyvälle iholle. Anti-inflammatorisen vaikutuksen takia öljy sopii myös akneiholle. Arganöljy ei tuki ihohuokosia.

Pure=Beauty arganöljy on luomu ja triple extra virgin -laatuista 100% puhdasta arganöljyä, joka tulee suoraan Marokosta Ecocert-sertifioidulta valmistajalta ilman välikäsiä.  Öljylle ei ole tehty hajunpoistoa, eikä sitä ole muullakaan tavoin prosessoitu.

Tuotetiedot
PureBeauty
97061PB

Tietolomake

Ihotyyppi
Aikuiselle iholle
Sopii kaikille ihotyypeille
Käyttöohje

Kasvoille ja vartalolle, hiuksiin

Ainesosat

ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL*, TOCOPHEROL

* luomu

Arvostelut
Eveliina 2021-10-08

Kiiltoa hiuksiin

Käytän tuotetta tuomaan kiiltoa hiusten latvoihin ja sitä se todellakin tuo! Tykkään myös siitä että tää on kotimainen tuote.