Jeffree Star Cosmetics Eyeshadow Palette Mini Orgy

Upea uusi, vuoden 2021 versio Jeffree Starin Mini Orgy -paletista! Jeffree Star Cosmetics Eyeshadow Palette Mini Orgy -miniluomiväripaletti sisältää 9 hohtavaa sävyä. Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

J500060
Jeffree Star Cosmetics
Kuvaus

Upea uusi, vuoden 2021 versio Jeffree Starin Mini Orgy -paletista! 

Jeffree Star Cosmetics Eyeshadow Palette Mini Orgy  on Jeffree Starin ensimmäinen minikokoinen, vain metallinsävyjä sisältävä luomiväripaletti! Se on suunniteltu täydentämään The Orgy -luomiväripalettia. Tämän minipaletin värit on täyttä Jeffree Starin ikonista koostumusta. Mini Orgy antaa upean, timanttisen hehkun mille tahansa lookille! Paletti sisältää 9 eri metallinhohtoista sävyä. 100% vegaaninen. Valmistettu eläinkokeettomasti.

Tuotetiedot
J500060

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Väriperhe
Nude
Käyttöohje

Levitä silmäluomille luomivärisiveltimellä. Käytä luomivärin pohjustusvoidetta, kun haluat intensiivisen lopputuloksen.

Ainesosat

Glass Wet:

Calcium Sodium Borosilicate, Mica, Dimethicone, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Polytetrafluoroethylene, Jojoba Esters, Glyceryl Caprylate, Silica, Zinc Stearate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax, Lauroyl Lysine, Acacia Decurrens Flower Wax, Polyglycerin-3, Potassium Sorbate May Contain: Titanium Dioxide (CI 77891).

Champagne Drip:

Mica, Talc, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Dimethicone, Zinc Stearate, Glyceryl Caprylate, Boron Nitride, Lauroyl Lysine, Methicone, Silica, Triethoxycaprylylsilane, Potassium Sorbate May Contain: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77499).

Gagging:

Mica, Calcium Sodium Borosilicate, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Zinc Stearate, Dimethicone, Polytetrafluoroethylene, Jojoba Esters, Glyceryl Caprylate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax, Lauroyl Lysine, Acacia Decurrens Flower Wax, Polyglycerin-3, Potassium Sorbate May Contain: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499).

Soaking Sun:

Mica, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Dimethicone, Zinc Stearate, Talc, Glyceryl Caprylate, Isopropyl Titanium Triisostearate, Boron Nitride, Lauroyl Lysine, Methicone, Silica, Potassium Sorbate May Contain: Iron Oxide (CI 77491).

Frozen Fire:

Mica, Calcium Sodium Borosilicate, Silica, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Dimethicone, Zinc Stearate, Jojoba Esters, Glyceryl Caprylate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax, Lauroyl Lysine, Polytetrafluoroethylene, Acacia Decurrens Flower Wax, Polyglycerin-3, Potassium Sorbate May Contain: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492), Red 40 Lake (CI 16035).

Bath House:

Mica, Dimethicone, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Zinc Stearate, Talc, Glyceryl Caprylate, Boron Nitride, Lauroyl Lysine, Methicone, Triethoxycaprylylsilane, Silica, Potassium Sorbate May Contain: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Manganese Violet (CI 77742).

Explicit:

Mica, Talc, Dimethicone, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Calcium Sodium Borosilicate, Zinc Stearate, Silica, Glyceryl Caprylate, Boron Nitride, Lauroyl Lysine, Methicone, Potassium Sorbate May Contain: Iron Oxides (CI 77491, CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891)

Foam Party:

Mica, Calcium Sodium Borosilicate, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Dimethicone, Zinc Stearate, Calcium Aluminum Borosilicate, Jojoba Esters, Glyceryl Caprylate, Lauroyl Lysine, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax , Polytetrafluoroethylene, Acacia Decurrens Flower Wax, Polyglycerin-3, Silica, Tin Oxide, Potassium Sorbate May Contain: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77499).

Eiffel Tower:

Mica, Talc, Dimethicone, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Zinc Stearate, Boron Nitride, Lauroyl Lysine, Glyceryl Caprylate, Methicone, Silica, Potassium Sorbate May Contain: Iron Oxides (CI 77491, CI 77499), Manganese Violet (CI 77742), Ultramarines (CI 77007), Titanium Dioxide (CI 77891).

Arvostelut
Jonna Korpela 2023-12-16

Parempiakin löytyy

Minipaletti ei loppujen lopuksi ole hypetyksen tai hinnan arvoinen. Se värisee siinä missä muutkin, ja pysyy saman ajan kuin muutkin. Siinä ei siis sinällään ole mitään ihmeellistä. Minipalettiin on tungettu kaikki kimaltava ja glitteri mikä on saatu siihen mahtumaan, mikä ensin ihastuttaa ja käytössä osoittautui epäkäytännölliseksi. Samalla rahalla saat fiksumman paletin, jota tulee käytettyä kun.

Mimi 2021-10-08

Uudistettu versio toimii!

Nyt kun Jeffree uudisti tämän paletin koostumukset, on se TÄYDELLINEN! Koostumukset on runsaspigmenttisiä ja tästä löytyy kyllä kaikki sävyt, mitä itse voin arkikäytössä tarvita. Hinta on paljon matalampi kuin isossa Orgy-paletissa ja siinä on mun makuun ihan turhia sävyjä, mutta tää sen sijaan on mulle just täykky!

Roosa 2020-11-06

Kauniit sävyt

Paletissa on kauniit sävyt, jotka ovat todella näyttäviä esim. cut crease -lookeissa. Aivan ihana yhdistettäväksi erityisesti isomman Orgy -paletin kanssa!

Minna 2020-09-17

Kaunis paletti pienillä vioilla

Paletin kaks sävyy ei jotenkin ole yhtä pigmenttisiä kuin yleensä jeffreellä on. Sain asiakaspalvelusta viestiä että jos palettiin ei ole tyytyväinen, saan uuden tilalle. Huippua! Visiin joissakin tuote-erissä ollut jotain häikkää sit. Mut muuten tosi tyytyväinen tähän.

Oletkaunis.fi 2020-09-17

Vastaus tuotearvioihin

Hei! Kiitos kommenteistanne koskien tätä kyseistä tuotetta. Asiakaspalaute ja asikastyytyväisyys on meille aina ensisijaisen tärkeää. Onkin ikävää kuulla, että kyseinen tuote ei ole vastannut odotuksianne. Pyydämme teitä ystävällisesti ottamaan yhteyden asiakaspalveluumme (asiakaspalvelu@oletkaunis.fi), jotta voimme yhdessä selvittää tilanteen ja taata onnistuneen asiakaskokemuksen. :)

Pettynyt 2020-09-16

Todella huono

Koostumus rakeinen & tämän takia sävyt eivät tartu siveltimeen kunnolla. Todella suuri pettymys, koska Jeffreen paletit ovat aikaisemmin olleet todella laadukkaita.

Miau 2020-09-12

Suuri pettymys parin sävyn puolesta.

Komppaan edellistä. Luomivärien laatu ei ollut tasainen jokaisessa pannussa, mikä on todella harvinaista JS luomiväreissä. Pari luomiväriä oli liian kovaan painettu.
Onko mahdollista saada saman tyyppistä korvausta kun JS sivuilta palettinsa ostaneet?

2020-09-03

Huonoin paletti.

Tätä palettia odotin innolla ja sain paketin kotiin. Ja kokeilin tätä heti, mutta pettymys oli todella suuri. Pari luomiväriä oli jo valmiiksi kuprulla ja värit oli kauniit mutta pigmentti ei vaan siirtynyt silmäluomelle, Pettymys oli suuri

chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.