Entistä suloisempiin suihkuhetkiin! Herkullisen makealta tuoksuva Mad Beauty Ms Behave Saucy Little Thing -suihkugeeli (240ml) vaahtoaa vastustamattomasti ja se on helppo annostella kätevän korkin kautta. Oh behave! Tämä leikkisä sarja sisältää herkullisia tuotteita koko vartalolle. Hauskat tuotteet sopivat niin omiin hemmotteluhetkiin kuin humoristiseksi lahjaksikin. 

MSBH-FG5582-6
Mad Beauty
6,90 €
Sisältää alv:n Alin hinta 30 päivää ennen kampanjaa: 6,90 € Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille!
Kuvaus

Entistä suloisempiin suihkuhetkiin! Herkullisen makealta tuoksuva Mad Beauty Ms Behave Saucy Little Thing -suihkugeeli (240ml) vaahtoaa vastustamattomasti ja se on helppo annostella kätevän korkin kautta.

Oh behave! Tämä leikkisä sarja sisältää herkullisia tuotteita koko vartalolle. Hauskat tuotteet sopivat niin omiin hemmotteluhetkiin kuin humoristiseksi lahjaksikin. 

Tuotetiedot
Mad Beauty
MSBH-FG5582-6

Tietolomake

Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Ainesosat
Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Isostearamide MIPA, Cocamidopropyl Betaine, Parfum (Fragrance), PEG-150 Distearate, Disodium EDTA, Denatonium Benzoate, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Benzyl Alcohol, Coumarin.
Arvostelut
Noora 2022-09-14

ihana tuoksu!!

ihanan makean tuoksuinen suihkugeeli ja näyttää söpöltä suihkussa