Lottie London Ready Set! Go Pressed True Translucent -puuterilla on uniikki höyhenenkevyt koostumus. Puuteriin on lisätty hyaluronihappoa, jotta ihosi voi säilyttää sen luonnollisen hehkun. Luonnollinen iho kuultaa kauniisti Ready Set! Go Pressed True Translucent -puuterin lävitse samalla ehkäisten kiiltoa. Täydellinen tuote meikin korjailuun myös kiireessä! Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

RSP001
Lottie London
Kuvaus

Lottie London Ready Set! Go Pressed True Translucent -puuterilla on uniikki höyhenenkevyt koostumus. Puuteriin on lisätty hyaluronihappoa, jotta ihosi voi säilyttää sen luonnollisen hehkun. Luonnollinen iho kuultaa kauniisti Ready Set! Go Pressed True Translucent -puuterin lävitse samalla ehkäisten kiiltoa. Täydellinen tuote meikin korjailuun myös kiireessä! Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
Lottie London
RSP001

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Käyttöohje
Taputtele puuteria kevyesti otsalle, leukaan sekä nenän molemmille puolille ja alueille, jotka alkavat helposti kiiltää.
Ainesosat
Talc, Mica, Phenyl Trimethicone, Dimethicone, Silica, Oryza Sativa (Rice) Bran Wax, Magnesium Stearate, Phenoxyethanol, Cerium Oxide, Aqua (Water), Ethylhexylglycerin, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Stearic Acid, Dimethicone, Hydrogenated Castor Oil, Tocopherol, May contain (+/-): CI 77891 (Titanium Dioxide).
Arvostelut
Henna 2022-08-03

PARAS

Olin alkuun hieman skeptinen valkoisen puuterin suhteen, ja pelkäsin että näkyy vähintäänkin salamavalossa inhottavana valkoisena länttinä. Onneksi niin ei kuitenkaan käynyt vaan puuteri sulautuu tosi hyvin omaan ihonsävyyn, ei jätä ihoa harmaan nuhjuiseksi ja pitää meikin mielestäni paremmin paikoillaan! :) Parasta on, että toimii kaikilla ihonsävyillä, niin ei tarvitse ostaa kesälle ja talvelle erisävyisiä puutereita.

  • 1 / 1 koki tämän arvostelun hyödylliseksi.
Netta K 2022-06-03

Tosi hyvä

Hyvä puuteri meikin kiinnitykseen ja viimeistelyyn. Ja tietysti plussaa edullisesta hinnasta :)

  • 1 / 1 koki tämän arvostelun hyödylliseksi.