Sigma Beauty Iconic Brush Set

Glamuuria hehkuva Sigma Beauty Iconic Brush Set -ylellinen sivellinsetti sisältää 5 palkittua meikkisivellintä ja kauniin meikkilaukun. Käsityönä valmistetut siveltimet ovat tuttua Sigma-laatua ja niissä on patentoitu harjaskiinnitys ja superpehmeää SigmaTech® ja Sigmax® -kuituja, jotka on suunniteltu sopimaan kaikille meikeille ylellisen tasaiseen lopputulokseen.  Tuotteet ovat 100% vegaanisia ja cruelty free.

ICBS01
Sigma Beauty
Kuvaus

Glamuuria hehkuva Sigma Beauty Iconic Brush Set -ylellinen sivellinsetti sisältää 5 palkittua meikkisivellintä ja kauniin meikkilaukun. Käsityönä valmistetut siveltimet ovat tuttua Sigma-laatua ja niissä on patentoitu harjaskiinnitys ja superpehmeää SigmaTech® ja Sigmax® -kuituja, jotka on suunniteltu sopimaan kaikille meikeille ylellisen tasaiseen lopputulokseen.

Sigma Beauty Iconic Brush Set on osa Sigman Cor-de-rosa-kokoelmaa ja siveltimien kaunis ruusukultainen sävy on saanut inspiraationsa ruusutarhojen hehkusta. Kaikilla Sigma Beauty siveltimillä on valmistajan kahden vuoden takuu. Tuotteet ovat 100% vegaanisia ja cruelty free.

Setti sisältää siveltimet:

  • F80 Flat Kabuki™ Brush - Meikkipohjasivellin nestemäisten ja voidemaisten meikkivoiteiden levittämiseen ja blendaamiseen.
  • F37 Spotlight Duster™ - Kasvosivellin puuterin, poskipunan ja aurinkopuuterin levittämiseen ja blendaamiseen. Sopii puuterisille tuotteille.
  • F03 High Cheekbone Highlighter™ - Kasvosivellin korostustuotteiden levittämiseen ja häivyttämiseen. Sopii puuterisille ja voidemaisille tuotteille.
  • E38 Diffused Crease™ - Luomivärisivellin luomivärin pehmeään levitykseen ja häivyttämiseen.
  • E54 Medium Sweeper™ - Luomivärisivellin vahvemman luomivärin levittämiseen, pakkaamiseen ja häivyttämiseen.
  • Beauty Bag - Tyylikäs laukku meikkien ja siveltimien säilyttämiseen.
Tuotetiedot
Sigma Beauty
ICBS01

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Arvostelut
chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.