Indeed Laboratories Squalane Facial Oil -kasvoöljy lukitsee ihoon kosteutta sen sisältämän erittäin puhtaan skvalaaniöljyn avulla. 100 % sokeriruo'osta johdetun skvalaaniöljyn on kliinisesti todistettu vähentävän juonteita ja ryppyjä sekä parantavan ihon kosteustasapainoa. Squalane Facial Oil -kasvoöljy on koostumukseltaan kevyt ja miellyttävä levittää ilman öljyille tyypillistä rasvaista ja raskasta tunnetta. Kasvoöljy ei ärsytä ihoa, joten se sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille.

IN930
Indeed Laboratories
Kuvaus

Indeed Laboratories Squalane Facial Oil -kasvoöljy lukitsee ihoon kosteutta sen sisältämän erittäin puhtaan skvalaaniöljyn avulla. 100 % sokeriruo'osta johdetun skvalaaniöljyn on kliinisesti todistettu vähentävän juonteita ja ryppyjä sekä parantavan ihon kosteustasapainoa. Squalane Facial Oil -kasvoöljy on koostumukseltaan kevyt ja miellyttävä levittää ilman öljyille tyypillistä rasvaista ja raskasta tunnetta. Kasvoöljy ei ärsytä ihoa, joten se sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille. Tämä hellävarainen öljy hidastaa kosteuden haihtumista iholta samalla kosteuttaen ihoa tehokkaasti. Toisin kuin muut öljyt, skvalaani on erittäin kevyt ja nopeasti imeytyvä, jonka ansiosta ihosi tuntuu välittömästi kosteutetulta, täyteläiseltä, pehmeältä ja sileältä. 

Tuotetiedot
Indeed Laboratories
IN930

Tietolomake

Sertifikaatit
Cruelty Free
Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Käyttöohje
Levitä 1–2 tippaa puhdistetulle iholle aamuin illoin. Voidaan käyttää sekä ennen muita seerumeita ja kosteusvoiteita että niiden jälkeen. Voidaan käyttää myös hiusten ja vartalon kosteutukseen.
Ainesosat
SQUALANE
Arvostelut