Ida Warg One Time Mask - Intensive Moisture Mask on voimakkaasti kosteuttava hiusnaamio, joka kosteuttaa ja ravitsee pörröttyneitä, kuivia ja  hauraita hiuksia. Naamion sisältämät passiohedelmän öljy ja Sodium PCA yhdessä kosteuttavat hiuksia maksimaalisesti sisältä ja ulkoa ja sheavoi pehmentää vahingoittuneita hiuksia syvältä asti. Hiusnaamiossa on ihana toffeinen ja vaniljainen tuoksu.

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

7524
Ida Warg
Kuvaus

Ida Warg One Time Mask - Intensive Moisture Mask on voimakkaasti kosteuttava hiusnaamio, joka kosteuttaa ja ravitsee pörröttyneitä, kuivia ja  hauraita hiuksia. Naamion sisältämät passiohedelmän öljy ja Sodium PCA yhdessä kosteuttavat hiuksia maksimaalisesti sisältä ja ulkoa ja sheavoi pehmentää vahingoittuneita hiuksia syvältä asti. Hiusnaamiossa on ihana toffeinen ja vaniljainen tuoksu.

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
Ida Warg
7524

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Hiustyyppi
Sopii kaikille hiustyypeille
Ainesosat
Aqua, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Cetyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Passiflora Edulis Seed Oil, Sodium PCA, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycerin, Lactic Acid, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Benzyl Benzoate, Parfum
Arvostelut