Ida Warg Moisture Conditioner on erittäin kosteuttava hoitoaine, joka sisältää hoitavaa kookosöljyä, karheille. Moisture Conditioner sopii erityisesti kuiville ja kiillottomille hiuksille. Hoitoaineella on syväkosteuttava koostumus, joka pehmentää hiuksia ja tekee niistä helpommin selvitettävät. Tuoksuu makealta toffeelta/karamellilta ja vaniljalta.

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

7522
Ida Warg
Kuvaus

Ida Warg Moisture Conditioner on erittäin kosteuttava hoitoaine, joka sisältää hoitavaa kookosöljyä, karheille. Moisture Conditioner sopii erityisesti kuiville ja kiillottomille hiuksille. Hoitoaineella on syväkosteuttava koostumus, joka pehmentää hiuksia ja tekee niistä helpommin selvitettävät. Tuoksuu makealta toffeelta/karamellilta ja vaniljalta.

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
Ida Warg
7522

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Hiustyyppi
Kuivat hiukset
Vaurioituneet hiukset
Ainesosat
Aqua, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Stearamidopropyl Dimethylamine, Cocos Nucifera Oil, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Cetrimonium Chloride, Lactic Acid, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Phenoxyethanol, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Benzyl Benzoate, Parfum
Arvostelut