Ida Warg Everyday Shampoo on mieto ja hellävarainen shampoo usein toistuviin pesuihin. Everyday shampoo puhdistaa tehokkaasti kuivattamatta hiuksia ja hiuspohjaa. Se sisältää pehmentävää ja kosteuttavaa Abyssinian öljyä ja aloe veraa. Shampoo tuoksuu vasta pestyille vaatteille – puhdas ja raikas tuoksu, jossa häivähdys citrus verbenaa.

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

7519
Ida Warg
Kuvaus

Ida Warg Everyday Shampoo on mieto ja hellävarainen shampoo usein toistuviin pesuihin. Everyday shampoo puhdistaa tehokkaasti kuivattamatta hiuksia ja hiuspohjaa. Se sisältää pehmentävää ja kosteuttavaa Abyssinian öljyä ja aloe veraa. Shampoo tuoksuu vasta pestyille vaatteille – puhdas ja raikas tuoksu, jossa häivähdys citrus verbenaa.

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
Ida Warg
7519

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Hiustyyppi
Sopii kaikille hiustyypeille
Ainesosat
Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Glycol Distearate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Crambe Abyssinica Seed Oil, Glycerin, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, PPG-2 Hydroxyethyl Cocamide, Lactic Acid, Citric Acid, Dehydroacetic
Arvostelut