Ida Warg Repair Hair Mask on hoitava hiusnaamio, joka korjaa hiukset syvältä ja antaa pitkäkestoisen suojan samalla, kun hiusten luonnollinen vahvuus palautuu. Se sisältää leväuutetta ja sheavoita, jotka antavat hiuksille elinvoimaa. Hiusnaamiossa on kukkainen, eloisa tuoksu, jossa on muun muassa arabialaista jasmiinia, patsulia ja freesiaa.

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

7515
Ida Warg
Kuvaus

Ida Warg Repair Hair Mask on hoitava hiusnaamio, joka korjaa hiukset syvältä ja antaa pitkäkestoisen suojan samalla, kun hiusten luonnollinen vahvuus palautuu. Se sisältää leväuutetta ja sheavoita, jotka antavat hiuksille elinvoimaa. Hiusnaamiossa on kukkainen, eloisa tuoksu, jossa on muun muassa arabialaista jasmiinia, patsulia ja freesiaa.

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
Ida Warg
7515

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Hiustyyppi
Kuivat hiukset
Vaurioituneet hiukset
Ainesosat
Aqua, Cetearyl Alcohol, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Butyrospermum Parkii Butter, Stearamidopropyl Dimethylamine, Glycerin, Cetrimonium Chloride, Parfum, Cystoseira Compressa Extract, Zea Mays Starch, Calcium Gluconate, Behentrimonium Chloride, Ethylhexylglycerin, Lactic Acid, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Dehydroacetic Acid, Phenoxyethanol, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Linalool
Arvostelut