Ida Warg Repair Conditioner  on korjaava, täyteläinen, runsas ja vahvistava shampoo, joka sisältää leväuutetta. Sopii erityisesti kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Se korjaa hiukset syvältä ja antaa pitkäkestoisen suojan samalla, kun hiusten luonnollinen vahvuus ja elinvoima palautuvat. Hoitoaineessa on kukkainen, eloisa tuoksu, jossa on muun muassa arabialaista jasmiinia, patsulia ja freesiaa.

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

7512
Ida Warg
Kuvaus

Ida Warg Repair Conditioner  on korjaava, täyteläinen, runsas ja vahvistava shampoo, joka sisältää leväuutetta. Sopii erityisesti kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Se korjaa hiukset syvältä ja antaa pitkäkestoisen suojan samalla, kun hiusten luonnollinen vahvuus ja elinvoima palautuvat. Hoitoaineessa on kukkainen, eloisa tuoksu, jossa on muun muassa arabialaista jasmiinia, patsulia ja freesiaa.

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
Ida Warg
7512

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Hiustyyppi
Kuivat hiukset
Vaurioituneet hiukset
Ainesosat
Aqua, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Glycerin, Cetyl Alcohol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Cystoseira Compressa Extract, Zea Mays Starch, Caprylyl Glycol, Gluconolactone, Lactic Acid, Dehydroacetic Acid, Calcium Gluconate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Linalool, Parfum
Arvostelut