Ida Warg Repair Shampoo on korjaava, täyteläinen, runsas ja vahvistava shampoo, joka sisältää leväuutetta. Sopii erityisesti kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Shampoo korjaa hiukset syvältä ja antaa pitkäkestoisen suojan samalla, kun hiusten luonnollinen vahvuus ja elinvoima palautuvat. Shampoossa on kukkainen, eloisa tuoksu, jossa on muun muassa arabialaista jasmiinia, patsulia ja freesiaa.

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

7511
Ida Warg
Kuvaus

Ida Warg Repair Shampoo on korjaava, täyteläinen, runsas ja vahvistava shampoo, joka sisältää leväuutetta. Sopii erityisesti kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Shampoo korjaa hiukset syvältä ja antaa pitkäkestoisen suojan samalla, kun hiusten luonnollinen vahvuus ja elinvoima palautuvat. Shampoossa on kukkainen, eloisa tuoksu, jossa on muun muassa arabialaista jasmiinia, patsulia ja freesiaa.

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
Ida Warg
7511

Tietolomake

Hiustyyppi
Kuivat hiukset
Vaurioituneet hiukset
Ainesosat
Aqua, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Glycerin, Glycol Distearate, Cystoseira Compressa Extract, Zea Mays Starch, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, PPG-2 Hydroxyethyl Cocamide, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Lactic Acid, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Calcium Gluconate, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Linalool, Parfum
Arvostelut