Ida Warg Colour Protecting Conditioner on värin säilyttävä ja hoitava hoitoaine, joka on kehitetty lämpösuojaksi suojaamaan hiuksia muotoilulta. Hoitoaine sisältää bambu-uutetta, joka korjaa ja suojaa vaurioituneita ja värjättyjä hiuksia sekä avokadoöljyä, joka pehmentää ja antaa lisää kiiltoa hiuksille tekemättä niistä liian raskaita. 

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

7552
Ida Warg
16,90 €
Sisältää alv:n Alin hinta 30 päivää ennen kampanjaa: 16,90 €
Määrä
not_interested Tuote on tilapäisesti loppu.


Kuvaus

Ida Warg Colour Protecting Conditioner on värin säilyttävä ja hoitava hoitoaine, joka on kehitetty lämpösuojaksi suojaamaan hiuksia muotoilulta. Hoitoaine sisältää bambu-uutetta, joka korjaa ja suojaa vaurioituneita ja värjättyjä hiuksia sekä avokadoöljyä, joka pehmentää ja antaa lisää kiiltoa hiuksille tekemättä niistä liian raskaita. 

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
Ida Warg
7552

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Hiustyyppi
Sopii kaikille hiustyypeille
Värjätyt hiukset
Käyttöohje
Hiero kosteisiin hiuksiin ja anna vaikuttaa minuutin ajan. Huuhtele huolellisesti. Saat parhaan lopputuloksen, kun peset hiuksesi IDA WARG Plumping Shampoolla.
Ainesosat
Aqua, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Cetyl Alcohol, Phyllostachys Nigra Leaf Extract, Persea Gratissima Oil, Sodium Methoxy PEG-16 Maleate/Styrene Sulfonate Copolymer, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycerin, Caprylyl Glycol, Lactic Acid, Potassium Sorbate, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Phenoxyethanol, Parfum
Arvostelut