Ida Warg Colour Protecting Shampoo on värin säilyttävä ja hoitava shampoo, joka on kehitetty lämpösuojaksi suojaamaan hiuksia muotoilulta. Shampoo sisältää bambu-uutetta, joka korjaa ja suojaa vaurioituneita ja värjättyjä hiuksia sekä avokadoöljyä, joka pehmentää ja antaa lisää kiiltoa hiuksille tekemättä niistä liian raskaita. Saat parhaan lopputuloksentuloksen, kun käytät pesun jälkeen IDA WARG Colour Protecting Conditioneria.

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

7551
Ida Warg
Kuvaus

Ida Warg Colour Protecting Shampoo on värin säilyttävä ja hoitava shampoo, joka on kehitetty lämpösuojaksi suojaamaan hiuksia muotoilulta. Shampoo sisältää bambu-uutetta, joka korjaa ja suojaa vaurioituneita ja värjättyjä hiuksia sekä avokadoöljyä, joka pehmentää ja antaa lisää kiiltoa hiuksille tekemättä niistä liian raskaita. Saat parhaan lopputuloksentuloksen, kun käytät pesun jälkeen IDA WARG Colour Protecting Conditioneria.

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
Ida Warg
7551

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Hiustyyppi
Sopii kaikille hiustyypeille
Värjätyt hiukset
Ainesosat
Aqua, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Glycol Distearate, Phyllostachys Nigra Leaf Extract, Persea Gratissima Oil, Sodium Methoxy PEG-16 Maleate/Styrene Sulfonate Copolymer, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycerin, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, PPG-2 Hydroxyethyl Cocamide, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Lactic Acid, Potassium Sorbate,  Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Phenoxyethanol, Parfum
Arvostelut