Ida Warg Deodorant Vitalizing Antiperspirant on erittäin tehokas roll-on-antiperspirantti, joka tarjoaa jopa 48 tunnin suojan. Deodorantissa on helposti imeytyvä koostumus, joka pitää ihon kuivana ja ehkäisee pahaa hajua. Ei jätä tahroja vaatteisiin. Se sisältää sheavoita, joka tekee ihon pehmeäksi ja kosteuttaa. Tuote on alkoholiton ja sopii herkälle iholle. Deodorant Vitalizing Antiperspirant -deodorantissa on trooppinen ananaksen, persikan ja vaniljan tuoksu.

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

61251
Ida Warg
Kuvaus

Ida Warg Deodorant Vitalizing Antiperspirant on erittäin tehokas roll-on-antiperspirantti, joka tarjoaa jopa 48 tunnin suojan. Deodorantissa on helposti imeytyvä koostumus, joka pitää ihon kuivana ja ehkäisee pahaa hajua. Ei jätä tahroja vaatteisiin. Se sisältää sheavoita, joka tekee ihon pehmeäksi ja kosteuttaa. Tuote on alkoholiton ja sopii herkälle iholle. Deodorant Vitalizing Antiperspirant -deodorantissa on trooppinen ananaksen, persikan ja vaniljan tuoksu.

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
Ida Warg
61251

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Ainesosat
Aqua, Aluminum Chlorohydrate, PPG-15 Stearyl Ether, Steareth-2, Oleyl Erucate, Propanediol, Steareth-20, Parfum, Sodium Benzoate, Butyrospermum Parkii Butter
Arvostelut