Ida Warg Vitalizing Hand Cream on runsaasti kosteuttava ja elinvoimaa antava käsivoide, joka sisältää hehkua tuovaa C-vitamiinia ja ihoa suojaavaa ja virkistävää variksenmarjauutetta. Voiteen sisältämät sheaöljy ja rapsiöljy tekevät ihosta silkinpehmeän.

Tuote on 100% vegaaninen ja cruelty free.

7560
Ida Warg
6,90 €
Sisältää alv:n Alin hinta 30 päivää ennen kampanjaa: 6,90 € Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille!
Määrä
report_problem Viimeiset tuotteet varastossa

Kuvaus

Ida Warg Vitalizing Hand Cream on runsaasti kosteuttava ja elinvoimaa antava käsivoide, joka sisältää hehkua tuovaa C-vitamiinia ja ihoa suojaavaa ja virkistävää variksenmarjauutetta. Voiteen sisältämät sheaöljy ja rapsiöljy tekevät ihosta silkinpehmeän.

Tuote on 100% vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
Ida Warg
7560

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Ainesosat
Aqua, Glyceryl Stearate SE, Coco-Caprylate/Caprate, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Canola Oil, Niacinamide, Parfum, Phenoxyethanol, Avena Sativa Kernel Flour, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, PEG-100 Stearate, Cetearyl Alcohol, Avena Sativa Kernel Oil, Empetrum Nigrum Fruit Juice, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Xanthan Gum, Linalool, Glycine Soja Oil, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Limonene, Tocopherol, Citronellol, Beta-Sitosterol, Squalene, Alpha-Isomethyl Ionone, Potassium Sorbate
Arvostelut