Ghd Oval Dressing Brush -hiusharja on ghd:n kaikkien aikojan paras ammattitasoinen harja, joka viimeistelee hiukset hiuspohjaa myöden ja luo eritäin ylellisiä kampauksia. Antistaattiset nailonharjakset uppoavat luonnonharjaksia syvemmälle ja selvittävät hiukset myös tyvestä. Lisäksi vahvemmat harjakset mahdollistavat paremman pidon ja viimeistelyn tekemättä hiuksista sähköisiä.

866979
ghd
30,90 €
Sisältää alv:n Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille!
Määrä
report_problem Viimeiset tuotteet varastossa

Kuvaus

Ghd Oval Dressing Brush -hiusharja on ghd:n kaikkien aikojan paras ammattitasoinen harja, joka viimeistelee hiukset hiuspohjaa myöden ja luo eritäin ylellisiä kampauksia. Antistaattiset nailonharjakset uppoavat luonnonharjaksia syvemmälle ja selvittävät hiukset myös tyvestä. Lisäksi vahvemmat harjakset mahdollistavat paremman pidon ja viimeistelyn tekemättä hiuksista sähköisiä. Oval Dressing Brush viimeistelee kaikki kampaukset täydellisesti. Lisäksi antistaattinen nailon auttaa jakamaan hiusten luonnollisia hoitavia öljyjä hiusten koko pituudelle ja lisäämään kiiltoa harjattaessa. 

Ominaisuudet: 

  • Antistaattiset nailonharjakset
  • Varressa on pehmeä, luistamaton viimeistely
  • Kuminen pehmuste, jossa hengittäviä ilmareikiä
  • Ammattitasoinen muotoilu ja käsintehty viimeistely
Tuotetiedot
ghd
866979
Arvostelut
Netta K 2022-06-20

Kampaamotasoinen

Kampaajani suositteli minulle tätä harjaa, ja ymmärän miksi! Liukuu upeasti hiuksissa, ei katko hiuksia ja tekee hiuksista silkkiset. Suosittelen!