Valmistaudu suuntaamaan yöhön! Kun on tarve lisäboostille, auttaa tämä kaksivaiheinen Freeman Beauty Pre-Party Bright + Makeup Priming Mask Duo -ihonhoitosetti valmistelemaan ja pohjustamaan ihosi ennen meikkausta. C-vitamiini kirkastaa ja elvyttää ihoa samalla kun sen paras ystävä, kollageenikosteusvoide, kosteuttaa tehokkaasti ja tasoittaa ihon pintaa. 

504492
Freeman
Kuvaus

Valmistaudu suuntaamaan yöhön! Kun on tarve lisäboostille, auttaa tämä kaksivaiheinen Freeman Beauty Pre-Party Bright + Makeup Priming Mask Duo -ihonhoitosetti valmistelemaan ja pohjustamaan ihosi ennen meikkausta. C-vitamiini kirkastaa ja elvyttää ihoa samalla kun sen paras ystävä, kollageenikosteusvoide, kosteuttaa tehokkaasti ja tasoittaa ihon pintaa. 

Tuotetiedot
Freeman
504492

Tietolomake

Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Käyttöohje
Levitä pieni määrä naamiota kuivalle, puhdistetulle iholle ja taputtele hellävaraisesti kunnes naamio sulautuu ihoon. Vältä tuotteen joutumista silmiin (saattaa kirvellä!). Anna vaikuttaa 20 min ja huuhtele lämpimällä vedellä. Naamion jälkeen hiero kosteusvoide hellävaraisesti ihoon ja anna imeytyä. Varoitus: Lopeta tuotteen käyttö, mikäli ihoärsytystä ilmaantuu.
Ainesosat
Kollagen Moisturizer Ingredients: Water , Caprylic/Capric Triglyceride , Stearic Acid , Palmitic Acid, Methylpropanediol, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Soluble Collagen, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Allantoin, Sorbitan Stearate, Polysorbate 60, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Isohexadecane, Polysorbate 80, Sorbitan Oleate, Carbomer, Tromethamine, 1,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone, Fragrance.
Arvostelut