On aika loistaa! Yuzu-sitruunan eteerisiä öljyjä sisältävä kaksivaikutteinen Freeman Beauty Energizing Jelly Mask -hyytelönaamio ja kasvojenpuhdistusaine auttaa virkistämään ihoa ja vahvistamaan ihon luonnollista läpäisyestettä. Täydellinen niin normaalille, kuivalle, herkälle kuin väsyneellekin iholle!

504407
Freeman
Kuvaus

On aika loistaa! Yuzu-sitruunan eteerisiä öljyjä sisältävä kaksivaikutteinen Freeman Beauty Energizing Jelly Mask -hyytelönaamio ja kasvojenpuhdistusaine auttaa virkistämään ihoa ja vahvistamaan ihon luonnollista läpäisyestettä. Täydellinen niin normaalille, kuivalle, herkälle kuin väsyneellekin iholle!

Tuotetiedot
Freeman
504407

Tietolomake

Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Käyttöohje
Käyttö naamiona: Levitä pieni määrä naamiota kuivalle, puhdistetulle iholle ja taputtele hellävaraisesti kunnes naamio sulautuu ihoon. Anna vaikuttaa 10 minuuttia ja huuhtele lämpimällä vedellä. Käyttö puhdistusaineena: lisää pieni määrä tuotetta kostealle iholle ja hiero kevyesti. Huuhtele lämpimällä vedellä. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Mikäli tuotetta joutuu silmiin, huuhtele runsaalla lämpimällä vedellä. Lopeta tuotteen käyttö, mikäli ihoärsytystä ilmaantuu.
Ainesosat
Water/Aqua/Eau, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Polysorbate 20, Propylene Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Piroctone Olamine, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Disodium Edta, Sodium Hydroxide, Fragrance (Parfum), Benzyl Benzoate, Yellow 5 (Ci 19140), Orange 4 (Ci 15510).
Arvostelut