Patchology Resting Beach Face Kit on must have tuote kaverusten etkoille, kun iho täytyy saada parhaimmilleen kuuman rantapäivän jälkeen. Hemmottele ihoa auringonoton jälkeen tällä pienellä palasella paratiisia.

RBF
Patchology
Kuvaus

Patchology Resting Beach Face Kit on must have tuote kaverusten etkoille, kun iho täytyy saada parhaimmilleen kuuman rantapäivän jälkeen. Hemmottele ihoa auringonoton jälkeen tällä pienellä palasella paratiisia. Settiin on pakattu kangasnaamio ja huulinaamio kahtena kappaleena - tehty jaettavaksi tai tuplaaman iloa itselle! Kangasnaamio ja huulinaamio -setti on suunniteltu rauhoittamaan, kosteuttamaan ja uudistamaan ihoa rantaelämän jälkeen tuotteiden sisältämien luonnon parhaiden rentouttajien avulla.

Settiin kuuluu:

2 kpl FlashMasque Soothe Sheet Mask

2 kpl FlashPatch Hydrating Lip Gels

 

FlashMasque Soothe Sheet Mask -kangasnaamio on kehitetty luonnon lääkekaapin parhaista ainesosista tuomaan helpotusta iholle jo viidessä minuutissa. Aloe vera ja puuvillansiemenuute ovat luonnollisia tulehduksen rauhoittajia, jotka auttavat hillitsemään ihon ärsytystä ja punoitusta. Palsamiköynnös rauhoittaa ja parantaa ihon kosteutta tehden ihosta täyteläisen ja nuorekkaan hehkuvan. Vitamiineja, mineraaleja ja antioksidantteja pursuava yhdistelmä salviaa ja laventelia auttaa korjaamaan ärtynyttä ihoa.

FlashPatch Hydrating Lip Gels -hydrogeelinaamio kosteuttaa nopeasti kuivat huulet ja valmistelee ne suosikki huulipunaasi varten. Viiden minuutin naamiohoito tarjoaa huulille niiden kaipaaman kosteutuksen sekä tehoaineita kuten peptidejä, jotka parantavat huulten elastisuutta. Naamio sisältää myös rauhoittavaa vihreää teetä ja niasiiniamidia, joka estää kosteuden haihtumisen iholta. Patchologyn oma HydraSurge5 Moisture System auttaa tehostamaan tärkeiden raaka-aineiden imeytymistä ihoon, joten se toimii tehokkaammin kuin paikallisesti levitettävät voiteet tai seerumit.

Tuotetiedot
Patchology
RBF
Arvostelut