Hunajaa, kuningatarhyytelöä ja mehiläisen kittivahaa sisältävä Skinfood Royal Honey Propolis Enrich Essence -kasvovesi hoitaa ja kosteuttaa ihoa.

sf728
Skinfood
Kuvaus

SKINFOOD Royal Honey Propolis Enrich Toner on hunajaa, kuningatarhyytelöä ja mehiläisen kittivahaa sisältävä kasvovesi. Todella laadukkaista ainesosista koostuva kasvovesi kosteuttaa ihoa tehokkaasti sekä jättää sen hehkuvaksi. Sisältää 15% propolista eli mehiläisen kittivahaa. Kasvovesi tasoittaa ihon ph:n ja valmistaa ihon vastaanottamaan seuraavat tuotteet. SKINFOOD Royal Honey Propolis Enrich Toner sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle ja ikääntyvälle iholle. Dermatologisesti testattu. Mieto tuoksu.

Royal Honey Propolis on hunajaa ja propolista (mehiläisen kittivahaa) sisältävä ihonhoitosarja. Hunaja on luonnollinen ainesosa ihonhoidossa, joka mm. tehokosteuttaa ihoa ja se on tunnettu myös anti age -vaikutuksistaan. Mehiläisen kittivaha puolestaan sisältää paljon vitamiineja ja mineraaleja, jotka hoitavat ihoa. Propolis itsessään on antibakteerinen ainesosa, joten se auttaa ihon tulehdustiloihin ja sopii täten myös erinomaisesti epäpuhtaalle iholle.

Tuotetiedot
Skinfood
sf728

Tietolomake

Ihotyyppi
Aikuiselle iholle
Kuiva iho
Arvostelut