Todella kosteuttava ja hoitava Skinfood Royal Honey Propolis Enrich Toner -hoitoneste sisältää hunajaa, mehiläisenvahaa sekä kuningatarhyytelöä.

sf704
Skinfood
Kuvaus

SKINFOOD Royal Honey Propolis Enrich Essence on hoitava ja ravitseva hoitoneste, joka sisältää propolista (mehiläisen kittivaha) ja hunajaa. Hoitoneste sisältää jopa 63% mehiläisen kittivahaa, 10% kuningatarhyytelöä sekä 10% hunajaa. Tämä todella laadukkaista ainesosista koostuva hoitoneste kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja jättää sen hehkuvaksi.

Royal Honey Propolis on hunajaa ja propolista sisältävä ihonhoitosarja. Hunaja on luonnollinen ainesosa ihonhoidossa, joka mm. tehokosteuttaa ihoa ja se on tunnettu myös anti age -vaikutuksistaan. Mehiläisen kittivaha puolestaan sisältää paljon vitamiineja ja mineraaleja ja flavonoideja, jotka hoitavat ihoa. Propolis on myös tunnettu sen kyvystä rauhoittaa ihoa ja punoitusta. Propolis myös hoitaa tulehduksia, joten sopii erinomaisesti epäpuhtaalle iholle.

SKINFOOD Royal Honey Propolis Enrich Essence sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti epäpuhtaalle kuivalle ja ikääntyvälle iholle. Dermatologisesti testattu. Ei lisättyjä hajusteita.

Tuotetiedot
Skinfood
sf704

Tietolomake

Ihotyyppi
Aikuiselle iholle
Kuiva iho
Ainesosat
Aqua, Glycerin, Honey Extract, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Portulaca Oleracea Extract, 1,2-Hexanediol, Arginine, Beta-Glucan, Caprylyl Glycol, Carbomer, Disodium Edta, Glyoxal, Hydroxyethylcellulose, Lactobacillus Ferment, Pentylene Glycol, Propolis Extract, Royal Jelly Extract, Saccharomyces Ferment, Sodium Hyaluronate, Sodium Nitrate
Arvostelut