Lehtisalaattia ja kurkkua sisältävä kosteusvoide kosteuttaa ja viilentää ihoa. Sisältää 10% lehtisalaattia, 10% kurkku-uutetta sekä 30% kurkkuvettä.

sf457
Skinfood
Kuvaus

SKINFOOD Premium Lettuce & Cucumber Watery Cream on lehtisalaattia ja kurkkua sisältävä kevyt kosteusvoide. Vesipohjainen kosteusvoide syväkosteuttaa ihoa ja estää kosteuden haihtumista iholta. Kosteusvoide viilentää ihoa ja pitää ihon pehmeänä. Sisältää 10% lehtisalaattia, 10% kurkku-uutetta sekä 30% kurkkuvettä. SKINFOOD Premium Lettuce & Cucumber Watery Cream sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivan ihon kosteutukseen. Sopii myös rasvoittuvalle iholle, sillä kevyen koostumuksen vuoksi kosteusvoide ei tuki ihohuokosia.

SKINFOOD Premium Lettuce & Cucumber ihonhoitosarja on täynnä kosteuttavia ainesosia ja sopii loistavasti kuivan ihon hoitoon. Sarjan tuotteet myös rauhoittavat ja viilentävät ihoa. Ihonhoitosarjan pääraaka-aineet ovat kurkku sekä lehtisalaatti. Kurkku on täynnä C-vitamiinia, joka auttaa palauttamaan ja stimuloimaan ihon kollageenin tuotantoa kiinteämmän ja terveellisemmän ihon saavuttamiseksi.

Tuotetiedot
Skinfood
sf457

Tietolomake

Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Arvostelut