Kurkkua ja lehtisalaattia sisältävä kosteuttava hoitoneste. Hoitoneste sisältää 10% lehtisalaattia (uutteena), 10% kurkku-uutetta sekä 30% kurkkuvettä.

sf426
Skinfood
Kuvaus

SKINFOOD Premium Lettuce & Cucumber Watery Essence on kevyt hoitoneste, joka sisältää kurkkua ja lehtisalaattia. Hoitoneste sisältää 10% lehtisalaattia (uutteena), 10% kurkku-uutetta sekä 30% kurkkuvettä. Hoitoneste kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja rauhoittaa ihoa. SKINFOOD Premium Lettuce & Cucumber Watery Essence sopii erityisesti kuivalle iholle tehokosteuttamaan ihoa. Kevyen koostumuksen vuoksi sopii myös rasvoittuvalle iholle, sillä hoitoneste ei tuki ihohuokosia.

SKINFOOD Premium Lettuce & Cucumber ihonhoitosarja on täynnä kosteuttavia ainesosia ja sopii loistavasti kuivan ihon hoitoon. Sarjan tuotteet myös rauhoittavat ja viilentävät ihoa. Ihonhoitosarjan pääraaka-aineet ovat kurkku sekä lehtisalaatti. Kurkku on täynnä C-vitamiinia, joka auttaa palauttamaan ja stimuloimaan ihon kollageenin tuotantoa kiinteämmän ja terveellisemmän ihon saavuttamiseksi.

Tuotetiedot
Skinfood
sf426

Tietolomake

Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Arvostelut