Lehtisalaattia ja kurkkua sisältävä Skinfood Premium Lettuce & Cucumber Toner -kasvovesi kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Sisältää 5% lehtisalaattiuutetta, 5% kurkku-uutetta sekä 20% kurkkuvettä.

sf389
Skinfood
Kuvaus

SKINFOOD Premium Lettuce & Cucumber Watery Toner on kasvovesi, joka sisältää lehtisalaattia ja kurkkua. Kasvovesi kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Sisältää 5% lehtisalaattiuutetta , 5% kurkku-uutetta sekä 20% kurkkuvettä. Kasvovesi tasoittaa ihon Ph:n ja valmistaa ihon vastaanottamaan seuraavat tuotteet.

SKINFOOD Premium Lettuce & Cucumber ihonhoitosarja on täynnä kosteuttavia ainesosia ja sopii loistavasti kaikkien ihotyyppien hoitoon. Sarjan tuotteet myös rauhoittavat ja viilentävät ihoa. Ihonhoitosarjan pääraaka-aineet ovat kurkku sekä lehtisalaatti. Kurkku on täynnä C-vitamiinia, joka auttaa palauttamaan ja stimuloimaan ihon kollageenin tuotantoa kiinteämmän ja terveellisemmän ihon saavuttamiseksi. C-vitamiini myös auttaa tasoittamaan ihon värimuutoksia.

SKINFOOD Premium Lettuce & Cucumber Watery Toner sopii kaikille ihotyypeille tehokosteuttamaan ihoa. Kasvovesi sopii erinomaisesti myös seka- ja rasvoittuvalle iholle kevyen koostumuksen vuoksi (ei tuki ihohuokosia).

Tuotetiedot
Skinfood
sf389

Tietolomake

Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Ainesosat
Water, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Water, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Lactuca Scariola Sativa (Lettuce) Leaf Extract, Alcohol Denat., Propylene Glycol, Glycerin, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Bis-Peg-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Portulaca Oleracea Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Vp Copolymer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Arginine, Disodium Edta, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Fragrance
Arvostelut