Lehtisalaattia ja kurkkua sisältävä kasvovesi, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Sisältää 5% lehtisalaattiuutetta, 5% kurkku-uutetta sekä 20% kurkkuvettä.

sf389
Skinfood
Kuvaus

SKINFOOD Premium Lettuce & Cucumber Watery Toner on kasvovesi, joka sisältää lehtisalaattia ja kurkkua. Kasvovesi kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Sisältää 5% lehtisalaattiuutetta , 5% kurkku-uutetta sekä 20% kurkkuvettä. Kasvovesi tasoittaa ihon Ph:n ja valmistaa ihon vastaanottamaan seuraavat tuotteet.

SKINFOOD Premium Lettuce & Cucumber ihonhoitosarja on täynnä kosteuttavia ainesosia ja sopii loistavasti kaikkien ihotyyppien hoitoon. Sarjan tuotteet myös rauhoittavat ja viilentävät ihoa. Ihonhoitosarjan pääraaka-aineet ovat kurkku sekä lehtisalaatti. Kurkku on täynnä C-vitamiinia, joka auttaa palauttamaan ja stimuloimaan ihon kollageenin tuotantoa kiinteämmän ja terveellisemmän ihon saavuttamiseksi. C-vitamiini myös auttaa tasoittamaan ihon värimuutoksia.

SKINFOOD Premium Lettuce & Cucumber Watery Toner sopii kaikille ihotyypeille tehokosteuttamaan ihoa. Kasvovesi sopii erinomaisesti myös seka- ja rasvoittuvalle iholle kevyen koostumuksen vuoksi (ei tuki ihohuokosia).

Tuotetiedot
Skinfood
sf389

Tietolomake

Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Arvostelut