Palasaippua, joka sisältää runsaasti ihoa tasapainottavia ja ravitsevia antioksidantteja. Saippua pesee ja kuorii hellävaraisesti, jolloin kasviuutteet pääsevät imeytymään ja vaikuttamaan iholla. Kosteuttaa ihoa pesun yhteydessä.

RDB030
Kuvaus

Dr Botanicals Apothecary Lemon Superfood Nourishing and Balancing Cleansing Bar -palasaippua sisältää runsaasti ihoa tasapainottavia ja ravitsevia antioksidantteja. Saippua pesee ja kuorii hellävaraisesti, jolloin kasviuutteet pääsevät imeytymään ja vaikuttamaan iholla. Ei kuivata ihoa, vaan tarjoaa sille kosteutusta pesun yhteydessä. Lopputuloksena raikkaampi olo ja hehkuva iho. Sopii kaikille ihotyypeille.

Sitruunaöljyllä on antioksidanttisia ominaisuuksia ja lisäksi se puhdistaa ihoa tehokkaasti kuona-aineista. Se tasoittaa ihon sävyä ja auttaa ehkäisemään vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita. Rypäleensiemenöljy on koostumukseltaan kevyt öljy, joka sisältää runsaasti E-vitamiinia ja Omega-6 rasvahappoja. Se suojaa ihoa tehokkaasti vapailta happiradikaaleilta.

 

•     Antioksidantteja sisältävä palasaippua.

•     Kuorii ihoa hellävaraisesti.

•     Ei kuivata ihoa.

Tuotetiedot
RDB030

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
PETA
Vegan
Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Käyttöohje

Vaahdota käsin kylvyssä tai suihkussa ja puhdista kehosi hellävaraisesti. Huuhtele huolellisesti vedellä.

Arvostelut