Kevyt ja tehokkaasti kosteuttava silmänympärysseerumi, jossa yhdistyvät veden ja hampunsiemenöljyn tehokkuus. Hampunsiemenöljy on täynnä ravintoaineita, jotka ravitsevat ja tarjoavat suojaa vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita vastaan sekä ehkäisevät ikääntymisen merkkejä. Sisältää korkean pitoisuuden aktiiviaineita, jotka imeytyvät tavallista syvemmälle ihoon.

RDB029
Kuvaus

Dr Botanicals Apothecary Hemp Super Concentrated Rescue Essence Serum on koostumukseltaan kevyt ja tehokkaasti kosteuttava silmänympärysseerumi, jossa yhdistyvät veden ja hampunsiemenöljyn tehokkuus. Normaalia pienempi molekyylikoko mahdollistaa aktiiviaineiden imeytymisen syvemmälle ihoon, jolloin ne pääsevät vaikuttamaan tehokkaammin.

Hampunsiemenöljy sisältää runsaasti laadukkaita proteiineja ja välttämättömiä rasvahappoja, joihin lukeutuvat mm. Omega-3, Omega-6 ja Omega-9 rasvahapot, jotka ovat avainasemassa terveen ja kimmoisan ihon ylläpitämisessä. Hampunsiemenöljy sisältää lisäksi useita vitamiineja, esimerkiksi A-, D- ja E-vitamiineja sekä mineraaleja, jotka suojaavat ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta. Luonnollinen ja vegaaninen glyseriini auttaa pitämään ihon kosteutettuna ja kuulaana sitomalla kosteuden ihoon ympäristöstä.

• Täydellinen kosteutus iholle

• Korkea pitoisuus aktiiviaineita, jotka imeytyvät tavallista syvemmälle ihoon

• Tulehduksia ehkäisevät ominaisuudet tarjoavat suojaa erityisesti kuivalle ja ärtyneelle iholle

• Sisältää runsaasti A-, D- ja E-vitamiineja

• Hampunsiemenöljy on täynnä vitamiineja ja antioksidantteja, jotka ravitsevat ja tarjoavat suojaa vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita vastaan

• Hampunsiemenöljyn sisältämät aminohapot ovat avainasemassa ikääntymisen merkkien ehkäisemiseen

• Luonnollinen ja vegaaninen glyseriini auttaa pitämään ihon kosteutettuna

Tuotetiedot
RDB029

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
PETA
Vegan
Ihotyyppi
Aikuiselle iholle
Kuiva iho
Käyttöohje

Levitä 2-3 tippaa hierovin liikkein puhtaalle iholle aamuin illoin. Jatka ihonhoitorutiiniasi kasvoöljyllä tai kosteusvoiteella.

Ainesosat

Aqua (Water), Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Levulinate, Cetearyl Olivate, Sodium Stearoyl Glutamate, Sorbitan Olivate, Salicylic Acid, Sodium Anisate, Cannabis Sativa Seed Oil, Phytic Acid, Cymbopogon Martini (Palmarosa) Oil.

Arvostelut