Hampunsiemenöljyä ja kasviperäisiä uutteita sisältävä kasvoöljy, joka kosteuttaa, ravitsee ja tasapainottaa ihoa ja auttaa sitä uusiutumaan. Auttaa lisäksi pitämään kosteuden ja muiden ihonhoitotuotteiden aktiiviaineet ihossa. Ei tuki ihohuokosia.

RDB025
Kuvaus

Kasvoöljy, joka sisältää hampunsiemenöljyä sekä kasviperäisiä uutteita. Kosteuttaa, ravitsee ja tasapainottaa kosteuden puutteesta kärsivää ihoa. Hampunsiemenöljy sopii useimmille ihotyypeille, sillä se ei tuki ihohuokosia. Dr Botanicals Apothecary Hemp Bio-Vitality Nutrition Oil -kasvoöljy kosteuttaa ihoa ja säätelee ihon rasvoittumista. Kosteuden puutteesta kärsivä iho voi aiheuttaa liiallista rasvoittumista, mikä puolestaan voi aiheuttaa epäpuhtauksia tai aknea. Ottamalla ravitsevan kasvoöljyn osaksi ihonhoitorutiiniasi, voit hillitä ihon liiallista rasvoittumista. E-vitamiini auttaa pitämään ihon virkeänä ja terveenä.

Hampunsiemenöljy sisältää runsaasti laadukkaita proteiineja ja välttämättömiä rasvahappoja, joihin lukeutuvat mm. Omega-3, Omega-6 ja Omega-9 rasvahapot, jotka ovat avainasemassa terveen ja kimmoisan ihon ylläpitämisessä. Hampunsiemenöljy sisältää lisäksi useita vitamiineja, esimerkiksi A-, D- ja E-vitamiineja sekä mineraaleja, jotka suojaavat ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta. E-vitamiini tarjoaa kosteutusta ja ravintoaineita, jotka elvyttävät ihoa.

 

• Tasapainottaa ja säätelee ihon rasvoittumista.

• Kosteuttaa normaalia ja kuivaa ihoa.

• Auttaa pitämään kosteuden ja muiden ihonhoitotuotteiden aktiiviaineet ihossa.

• Omega-6 rasvahapot edistävät ihon uusiutumista; tuloksena täyteläisempi ja kirkkaampi iho.

• E-vitamiini tukee ihon terveyttä ja auttaa tasoittamaan ihon sävyä.

• Rasvahapot voivat auttaa hillitsemään tulehduksia ja ihoärsytystä, mukaan lukien akne ja psoriasis.

Tuotetiedot
RDB025

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
PETA
Vegan
Ihotyyppi
Normaali iho
Sekaiho
Käyttöohje

Levitä puhdistetulle iholle 2-3 tippaa aamuin illoin. Levitä tarvittaessa kosteusvoidetta iholle öljyn jälkeen.

Ainesosat

Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Cannabis Sativa Seed Oil, Crambe Abyssinica Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Tocopherol, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil.

Arvostelut