Koostumukseltaan kevyt päivävoide, joka antaa iholle runsasta kosteutusta ja ravintoaineita. Auttaa pitämään ihon täyteläisenä ja ehkäisee vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita, jotka voivat johtaa ennenaikaiseen ihon vanhenemiseen.

RDB036
Kuvaus

Hampunsiemenöljyä ja kaakaovoita sisältävä päivävoide, joka suojaa, ravitsee ja kosteuttaa ihoa. Koostumukseltaan kevyt Dr Botanicals Apothecary Hemp Infused Natural Nutrition Moisturiser -päivävoide tarjoaa iholle runsasta kosteutusta sekä ravintoaineita ja suojaa vaurioita vastaan. Kaakaovoi auttaa vähentämään veden haihtumista ihosta, jolloin iho pysyy täyteläisen näköisenä ja kosteutettuna pidempään. Lisäksi aktiiviaineet suojaavat vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta ja ehkäisevät ikääntymisen merkkejä. Ihosta tulee sileä ja kauniin hehkuva.

Hampunsiemenöljy sisältää kaikki 21 aminohappoa ja se tunnetaan luonnon tasapainoisimpana öljynä. Lisäksi se on ainoa luonnollinen lähde, joka sisältää välttämättömiä rasvahappoja ihanteellisessa suhteessa. Se sisältää runsaasti välttämättömiä Omega-3 ja Omega-6 rasvahappoja, jotka ovat avainasemassa terveen ja kimmoisan ihon ylläpitämisessä. Hampunsiemenöljy sisältää lisäksi useita vitamiineja, esimerkiksi A-, D- ja E-vitamiineja sekä mineraaleja, jotka suojaavat ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta. Kaakaovoin kyky ehkäistä kosteuden haihtumista saa ihon näyttämään hehkuvalta ja tuntumaan kosteutetulta. Lisäksi se sisältää runsaasti mineraaleja ja E-vitamiinia, minkä ansiosta se tekee pehmentää ihoa tehokkaasti.

 

•        Auttaa ihoa pysymään täyteläisenä ja kosteutettuna vähentämällä veden haihtumista ihosta.

•        Ehkäisee vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita, jotka voivat johtaa ennenaikaiseen ihon vanhenemiseen.

•        Omega-3 ja Omega-6 rasvahapot virkistävät ja ravitsevat ihoa.

•        Kaakaovoi sisältää runsaasti E-vitamiinia, joka pehmentää ihoa.

•        Näkyvästi kirkkaampi, hehkuva iho antioksidanttien ja välttämättömien rasvahappojen ansiosta.

•        Suojaa ja edistää ihon suojakerroksen normaalia toimintaa.

Tuotetiedot
RDB036

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
PETA
Vegan
Ihotyyppi
Aikuiselle iholle
Kuiva iho
Käyttöohje

Levitä aamulla pieni määrä voidetta iholle puhdistuksen jälkeen ja hiero ylöspäin suuntautuvin, pyörivin liikkein. Levitä, kunnes voide on imeytynyt ihoon.

Ainesosat

Aqua (Water), Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Cannabis Sativa Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Acacia Decurrens/Jojoba/Sunflower Seed Wax/Polyglyceryl-3 Esters, Sodium Levulinate, Glyceryl Caprylate, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Sodium Anisate, Sodium Stearoyl Glutamate, Xanthan Gum, Phytic Acid, Levulinic Acid, Cellulose Gum, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Ceratonia Siliqua Gum, Sucrose, Citric Acid, CI 75810 (Chlorophyllin-Copper Complex).

Arvostelut