Patchology Getaway Plan Kit on ihon hemmottelupakkaus matkalle mukaan, tai matkoista haaveileville.

GAPPO
Patchology
14,90 €
11,92 € Säästä 20%
Sisältää alv:n
0 Päivää
0 Tuntia
0 Minuuttia
0 Sekuntia
Määrä
report_problem Viimeiset tuotteet varastossa

Kuvaus

Patchology Getaway Plan Kit on täydellinen ihonhoitopakkaus kaikille matkoille kun ihosi kaipaa kosteutusta, kirkastusta ja hemmottelua. Pakkauksen sisältämät tuotteet sopivat käytettäväksi myös silloin, kun kaipaat irtiottoa arjesta ja tahdot hemmotella itseäsi ja nauttia omasta ajasta. Settiin on valittu sarjan suosikeista kaksi nopeasti tehoavaa kangasnaamiota ja kaksi ihastuttavaa naamiota silmänalusille. 

Sisältää:

Patchology FlashMasque Hydrate -kosteuttava kangasnaamio hellii kuivaa, kosteusköyhää tai väsähtänyttä ihoa hyaluronihapolla, B5-vitamiinilla ja betaiinilla. On kuivan ihon syynä sitten talven ankaruus tai kesän porotus, auttaa Hydrate FlashMasque viiden minuutin kangasnaamio tuomaan iholle tulvahduksen sen kaipaamaa helpotusta ja kosteutusta.

Patchology FlashMasque Illuminate -kirkastava kangasnaamio tuo apua tuovia raaka-aineita kuten C-vitamiinia, lakritsiuutetta ja greipinsiemenuutetta suoraan ihoosi FlashMasque Illuminate -kangasnaamion avulla. Suunniteltu tasoittamaan ihonsävyä ja luomaan tervettä hehkua, tämä naamio tuo uutta eloa ihoosi.

Patchology FlashPatch Illuminating Eye Gels -silmänalusnaamiopari kirkastaa silmänalusihosi ja korjaa merkittävimmät tummien silmänalusten syyt vain viidessä minuutissa. Tehoaineiden yhdistelmä vähentää silmänalusten tummuutta ja hyperpigmentaatiota sekä virkistää mikroverenkiertoa ja kirkastaa ihonsävyä - samalla viilentäen ja virkistäen herkkää silmänympärysihoa.

Patchology moodpatch Happy Place Aromatherapy Eye Gels -silmänalusnaamioparin runsaasti antioksidantteja sisältävä hibiscus, pehmentävä kookosuute ja ihoa hoitava lootuksenkukka jättävät ihon iloisen kosteutetuksi. Ilahduttava eteeristen öljyjen yhdistelmä inspiroivia kukkia ja sitrustuoksuja piristää hetkessä ja tuovat sinut luovuuden äärelle.

Tuotetiedot
Patchology
GAPPO
Arvostelut