Ihana pakkaus hemmottelemaan silmänalusihoa ja huulia.

FPWK
Patchology
Kuvaus

Patchology FlashPatch Wink & Kiss Kit -naamiosetti tuo hymyn huulille ja pilkettä silmkulmaan! Tämä setti on täydellinen jaettavaksi kaverin kanssa tai romanttiseen hemmotteluhetkeen pariskunnalle. Setti sisältää kaksi naamiota huulille ja kaksi naamioparia silmänympärysiholle.

 

2 x FLASHPATCH HYDRATING LIP GELS -huulinaamio:

Kosteuta nopeasti kuivat huulet tai valmistele ne suosikki huulipunaasi varten näillä kevyillä biohajoavilla hydrogeelinaamioilla. Viiden minuutin naamiohoito tarjoaa huulille niiden kaipaaman kosteutuksen sekä tehoaineita kuten peptidejä, jotka parantavat huulten elastisuutta, rauhoittavaa vihreää teetä ja niasiiniamidia, joka estää kosteuden haihtumisen iholta.

 

2 X FLASHPATCH REJUVENATING EYE GELS -silmänympärysnaamio:

Turvotus. Väsymys. Kuivuus. Nämä silmänalusnaamiolaput ovat nopea apu väsyneille silmille, niiden sisältämä kofeiini, kollageeni ja muut tehoaineet voivat saada vain viidessä minuutissa sinut näyttämään siltä että olisit nauttinut täysistä yöunista. Biohajoavat naamiolaput pysyvät paikallaan ja auttavat tehoaineita imeytymään sinne missä niitä eniten tarvitaan, lisäksi laput ovat viilentäviä, rauhoittavia ja virkistäviä, mikä ihana lisä tälle täydelliselle virkistykselle.

Tuotetiedot
Patchology
FPWK

Tietolomake

Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Arvostelut