Puhdistussieni, jonka sisällä on vaahtoutuvaa puhdistusainetta. Foamie puhdistaa, ravitsee ja kuorii ihoa, sekä lisäksi hieroo kevyesti.

FMSPSC1
Foamie
Kuvaus

Foamie Shower Sponge Shake Your Coconuts on uudenlainen suihkukokemus! Se on puhdistussieni, jonka sisällä on vaahtoutuvaa puhdistusainetta. Foamie puhdistaa, ravitsee ja kuorii ihoa sekä hieroo kevyesti. Sen pH on lähellä ihon omaa pH-arvoa (5,5), joten se on hellävarainen iholle eikä kuivata sitä. Foamie sopii kaikille ihotyypeille ja tarjoaa aina ylellisen suihkukokemuksen.

-Kookoksen tuoksu

-Sisältää kuorivan pinnan

-Ei sisällä mineraaliöljyä, silikoneja, sulfaatteja, mikromuovia, parabeeneja, PEG-yhdisteitä, nanopartikkeleita tai saippuaa

-100% vegaaninen ja eläikokeeton

-Dermatologisesti testattu ja hypoallergeeninen

-Valmistettu Saksassa

-Yksi Foamie riittää 30 suihkukertaan

Tuotetiedot
Foamie
FMSPSC1

Tietolomake

Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Käyttöohje

Käyttö: Kastele Foamie huolellisesti vedellä. Puristele sientä kevyesti saadaksesi sen vaahtoamaan. Käy koko vartalo läpi Foamiella. Huuhtele ja ripusta Foamie kuivumaan.

Ainesosat

Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Sodium Cocoyl Isethionate, Triticum Vulgare (Wheat) Starch, Palmitic Acid, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Cocamidopropyl Betaine, Citric Acid, Phenoxyethanol, Octyldodecanol, Sodium Chloride, Chlorphenesin, Caprylyl Glycol, Diammonium Citrate, Zinc Pyrithione, Limonene, Propylene Glycol, Sodium Polynaphthalenesulfonate, Xanthan Gum

Arvostelut