Puhdistussieni, jonka sisällä on vaahtoutuvaa puhdistusainetta. Foamie puhdistaa, ravitsee ja kuorii ihoa, sekä lisäksi hieroo kevyesti.

FMSPBB1
Foamie
Kuvaus

Foamie Shower Sponge The Berry Best on uudenlainen suihkukokemus! Se on puhdistussieni, jonka sisällä on vaahtoutuvaa puhdistusainetta. Foamie puhdistaa, ravitsee ja kuorii ihoa, sekä lisäksi hieroo kevyesti. Sen pH on lähellä ihon omaa pH-arvoa (5,5), joten se on hellävarainen eikä kuivata ihoa. Foamie sopii kaikille ihotyypeille ja tarjoaa aina ylellisen suihkukokemuksen.

-Kukkaistuoksu

-Ei sisällä mineraaliöljyä, silikoneja, sulfaatteja, mikromuovia, parabeeneja, PEG-yhdisteitä, nanopartikkeleita tai saippuaa

-100% vegaaninen ja eläinkokeeton

-Dermatologisesti testattu ja hypoallergeeninen

-Valmistettu Saksassa

-Yksi Foamie riittää 30 suihkukertaan

Tuotetiedot
Foamie
FMSPBB1

Tietolomake

Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Käyttöohje

Käyttö: Kastele Foamie huolellisesti vedellä. Puristele sientä kevyesti saadaksesi sen vaahtoamaan. Käy koko vartalo läpi Foamiella. Huuhtele ja ripusta Foamie kuivumaan.

Ainesosat

Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Sodium Cocoyl Isethionate, Triticum Vulgare Starch, Palmitic Acid, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Aqua, Parfum, Cocamidopropyl Betaine, Citric Acid, Phenoxyethanol, Octyldodecanol, Sodium Chloride, Chlorphenesin, Caprylyl Glycol, Hexyl Cinnamal, Diammonium Citrate, Zinc Pyrithione, Benzyl Salicylate, Linalool, Limonene, Geraniol, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Propylene Glycol, Sodium Polynaphtalenesulfonate, Xanthan Gum, Benzyl Benzoate

Arvostelut