Kultainen Masque Bar Gold Foil Sheet Mask Single Sachet -kangasnaamio sisältää laventeli- ja kameliauutetta, jotka rauhoittavat ja tasoittavat ihoa saaden ihon näyttämään nuorekkaalta ja raikkaalta. Sopii kaikille ihotyypeille. Naamio on kertakäyttöinen.

LB00487
Masque Bar
Kuvaus

Kultainen Masque Bar Gold Foil Sheet Mask Single Sachet -kangasnaamio sisältää laventeli- ja kameliauutetta, jotka rauhoittavat ja tasoittavat ihoa saaden ihon näyttämään nuorekkaalta ja raikkaalta. Sopii kaikille ihotyypeille. Naamio on kertakäyttöinen. Käyttö: 1. Puhdista ja kuivaa kasvot. 2. Avaa pakkaus ja taitte kangasnaamio auki. 3. Asettele ja silottele kangasnaamio tasaisesti kasvojen pinnalle. 4. Anna vaikuttaa 10-20 minuuttia. 5. Poista naamio ja taputtele jäljelle jäänyt naamiouute kasvoille. Ei tarvitse huuhdella.

Tuotetiedot
Masque Bar
LB00487

Tietolomake

Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Ainesosat

Water (Aqua), Glycerin, Methylpropanediol, Alcohol Denat., Panthenol, Propolis Extract, Zea Mays (Corn) Kernel Extract, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Water, Camellia Japonica Flower Extract, Pinus Sylvestris Bud Extract, Ascorbic Acid, Dipotassium Glycyrrhizate, Hydroxyethylcellulose, Xanthan Gum, Allantoin, Erythritol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Hydroxyacetophenone, 1,2-Hexanediol, Disodium EDTA, Citral, Limonene, Linalool, and Lysmeral, Fragrance (Parfum)

Arvostelut