Baylis & Harding Goodness Sea Kelp & Peppermint Hand Wash -käsisaippuan tuoksu on yhdistelmä raikasta ja tyynnyttävää, kuin meri joka kohtaa englantilaisen puutarhan. Virkistävät piparminttu, vihreä tee ja merisuola on yhdistetty merilevän, seetrin ja meripihkan lempeisiin tuoksuihin. Upean tuoksun viimeistelee piparmintun, appelsiinin, aniksen, sitruunan ja petitgrainin luonnolliset eteeriset öljyt, jotka hellivät ihoa ja aisteja. Tuote on 98 % biohajoava ja 100 % vegaaninen. 

GRHWSK
BAYLIS & HARDING
Kuvaus

Baylis & Harding Goodness Sea Kelp & Peppermint Hand Wash -käsisaippuan tuoksu on yhdistelmä raikasta ja tyynnyttävää, kuin meri joka kohtaa englantilaisen puutarhan. Virkistävät piparminttu, vihreä tee ja merisuola on yhdistetty merilevän, seetrin ja meripihkan lempeisiin tuoksuihin. Upean tuoksun viimeistelee piparmintun, appelsiinin, aniksen, sitruunan ja petitgrainin luonnolliset eteeriset öljyt, jotka hellivät ihoa ja aisteja.

Tuote on valmistettu Englannissa miedoista, kasvipohjaisista ainesosista. Se on 100 % vegaaninen ja 95% biohajoava. Sisältää luomu-uutteita ja eteerisiä öljyjä. Hellävarainen iholle, dermatologisesti testattu. Tuote ei sisällä parabeeneja, silikoneja tai SLS/SLES -sulfaatteteja. Pakkaus on 100% kierrätettävä.

Tuotetiedot
BAYLIS & HARDING
GRHWSK

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Arvostelut