Ranskalaista vihreää savea sisältävä sieni auttaa rauhoittamaan ja syväpuhdistamaan rasvoittuvaa- ja sekaihoa tehden ihosta tasaisemman.

KS2023P
Konjac Sponge
Kuvaus

Konjac Sponge Green Clay sopii erityisesti sekaihon ja rasvoittuvan ihon hoitoon. Ranskalaista vihreää savea sisältävä sieni auttaa rauhoittamaan ja syväpuhdistamaan rasvoittuvaa ihoa tehden ihosta tasaisemman.

 

Konjac Sponge on kasvoille tarkoitettu sieni, joka syväpuhdistaa ihoa ja kuorii sitä hellästi tehden ihosta luonnollisesti hehkuvan. Valmistettu 100% luonnollisesta kasvikuidusta, Konnyakusta. Sopii päivittäiseen käyttöön.

- Syväpuhdistaa ja kuorii

- Sertifioidusti vegaaninen, ei ole testattu eläimillä

- 100% luonnollinen, ei väri- tai lisäaineita

- Sopii myös herkälle iholle

-Voidaan käyttää pesuaineen kanssa tai ilman 

- Pakkaus on valmistettu ympäristöystävällisestä FSC-sertifioidusta kartongista. Ikkunaosa on valmistettu selluloosa-asetaatista, joten pakkaus on täysin biohajoava.

Tuotetiedot
Konjac Sponge
KS2023P

Tietolomake

Ihotyyppi
Sekaiho
Käyttöohje

Käyttö: Kasta sieni aina ennen jokaista käyttöä ja varmista, että se on kokonaan kostunut. Hiero sientä hellästi kasvoille/vartalolle pyörivin liikkein. Huuhtele sieni käytön jälkeen ja purista siitä hellästi ylimääräinen vesi. Käytä mukana tulevaa narua ja ripusta sieni kuivumaan ilmavasti kuivaan paikkaan. Älä väännä sientä. Sieni kovettuu kuivuessaan, kasta se lämpimällä vedellä aina ennen käyttöä. Sienen voi kompostoida käytön jälkeen. Vaihda sieni uuteen kolmen kuukauden käytön jälkeen. Mitä parempaa huolta pidät sienestä, sitä pidempään se pysyy hyvänä.

Arvostelut