Kasvoille tarkoitettu sieni, joka syväpuhdistaa ja kuorii ihoa hellästi. Sopii kaikille ihotyypeille.

KS2021P
Konjac Sponge
Kuvaus

Konjac Sponge Bamboo Charcoal sisältää mineraalirikasta bambuhiiltä, joka sopii erityisesti epäpuhtauksiin taipuvaisen ja rasvoittuvan ihon hoitoon. Sieni syväpuhdistaa ihoa vähentäen mustapäitä ja ihon liiallista rasvaisuutta.

Konjac Sponge on kasvoille tarkoitettu sieni, joka syväpuhdistaa ihoa ja kuorii sitä hellästi tehden ihosta luonnollisesti hehkuvan. Valmistettu 100% luonnollisesta kasvikuidusta, Konnyakusta. Sopii päivittäiseen käyttöön.

  • Syväpuhdistaa ja kuorii 
  • Sertifioidusti vegaaninen, ei ole testattu eläimillä
  • 100% luonnollinen, ei väri- tai lisäaineita
  • Sopii myös herkälle iholle
  • Voidaan käyttää pesuaineen kanssa tai ilman

Pakkaus on valmistettu ympäristöystävällisestä FSC-sertifioidusta kartongista. Ikkunaosa on valmistettu selluloosa-asetaatista, joten pakkaus on täysin biohajoava.

 

 

Tuotetiedot
Konjac Sponge
KS2021P

Tietolomake

Ihotyyppi
Ongelmaiho
Rasvoittuva iho
Käyttöohje

Käyttö: Kasta sieni aina ennen jokaista käyttökertaa ja varmista, että se on kokonaan kostunut. Hiero sientä hellästi kasvoille/vartalolle pyörivin liikkein. Huuhtele sieni käytön jälkeen ja purista siitä hellästi ylimääräinen vesi. Käytä mukana tulevaa narua ja ripusta sieni kuivumaan ilmavasti kuivaan paikkaan. Älä väännä sientä. Sieni kovettuu kuivuessaan, kasta se lämpimällä vedellä aina ennen käyttöä. Sienen voi kompostoida käytön jälkeen. Vaihda sieni uuteen kolmen kuukauden käytön jälkeen. Mitä parempaa huolta pidät sienestä, sitä pidempään se pysyy hyvänä.

Arvostelut
Roosa 2020-08-27

Akneihon pelastus

Aloin käyttää tätä konjac-sientä, kun kuulin, että siitä voisi olla apua akneihon hoidossa. Vaikka olin aluksi hieman skeptinen sienen suhteen, huomasin yllätyksekseni epäpuhtauksien vähentyneen jo alle kahden viikon käytön jälkeen. Sen jälkeen konjac-sieni, erityisesti tämä musta, on pysynyt luottotuotteenani!

  • 1 / 1 koki tämän arvostelun hyödylliseksi.