Ei liian vaalea, ei liian tumma. Caramel on täydellinen sävy sinulle, jos haluat klassisen, auringon päivettämän kultaisen rusketuksen. Ja mikä parasta, lopputulos vie vain tunnin.

MIH201507PO
Minetan
Kuvaus

CARAMEL  - Luonnollinen ja hehkuva auringon suutelema pikarusketus tunnissa!

Caramel on sekoitus kultaisia ja hunajaisia sävyjä, jotka näkyvät vaalealla iholla kauniina klassisen kultaisena päivetyksenä. Caramel-sävy ei ole liian vaalea eikä liian tumma. Caramelin auringon suutelema, kultaisen täyteläinen rusketus syntyy vain tunnissa! Ainutlaatuinen formula levittyy helposti tasaisesti antaen luonnollisen näköisen lopputuloksen joka kerta.

Nelinkertainen määrä rusketuspartikkeleita sekä rusketuksen kestoa pidentävät multivitamiinit sekä öljyt yhdessä takaavat kuvankauniin rusketuksen hetkessä. Kaunis luonnollisen kultainen lopputulos ilman itseruskettaville ominaista hajua.

MineTan Caramel -itseruskettava vaahto sopii kaikille ihotyypeille ja -sävyille ja kaikille, jotka haluavat luonnollisen auringon päivettämän kultaisen lopputuloksen.

Ei oranssia sävyä, ei itseruskettavien ominaistuoksua

Kuvankaunis rusketus, josta voit itse päättää lopputuloksen tummuuden: Peseydy tunnin jälkeen luonnollisemman lopputuloksen saamiseksi. Jätä vaikuttamaan pidempään jos haluat tummemman lopputuloksen.

-Sekoitus kultaisia ja hunajaisia rusketuspigmenttejä

-Imarteleva sävy vaaleille, keltaisille ihonsävyille

-Sopii kaikille ihotyypeille

-Itsestään mukautuva koostumus

-Tunnin pikarusketus

-Vegaaninen

-100 % Luonnollinen DHA

Tuotetiedot
Minetan
MIH201507PO

Tietolomake

Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Käyttöohje

Näin saat virheettömän ja tasaisen lopputuloksen:

1. Levitä PUHTAALLE ja KUORITULLE iholle pyörivin liikkein Bronze On -kintaalla. Etene alhaalta ylöspäin eli jaloista kohti ylävartaloa.

2. Rasvaa tarvittaessa kyynerpäät, polvet ja nilkat. Levitä itseruskettavaa hillitysti näille alueille, sillä alueet ruskettuvat yleensä helpommin.

3. Peseydy 1-3+ tunnin päästä.

Päätä itse, kuinka tumman lopputuloksen haluat: peseydy yhden tunnin jälkeen, jos haluat luonnollisen lopputuloksen. Tai jätä itseruskettava vaikuttamaan pidempään syvemmän ja tummemman lopputuloksen saamiseksi. Kun peseydyt, huuhtele vartaloa noin 45 sekuntia. Älä käytä saippuaa tai kuorinta-aineita. Ensimmäisen pikasuihkun jälkeen, rusketus kehittyy vielä 24 tunnin ajan. Normaalin suihkun voi ottaa  8-16 tunnin päästä levityksestä.

Ainesosat
Water (Aqua), Propylene Glycol, Dihydroxyacetone, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Cocamidopropyl Betaine, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sodium Lauroamphoacetate, Cetyl Hydroxyethylcellulose, Sodium Metabisulfite, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Citric Acid, Caramel,
Red 40 (CI 16035), Blue 1 (CI 42090), Yellow 5 (CI 19140).
Arvostelut